Kaspersky Mobile Security v 9.0.52 S60v5 ve S60v3 indir

Merhaba telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni bir uygulama ile karşınızdayız , bu uygulamanın adı Telefonlar da en çok kullanılan virüs programı Kaspersky ın v 9.0.52 sürümüdür . Biz size bunun s60v5 ve s60v3 versiyonlarını sunacaz . Bu versiyonda diğerlerine göre daha çk güncelleme ve daha çok yeni özellik bulunmaktadır , virüslerinizi bizim sayemizde temizleyin :D



PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLA







Splinter Cell: Conviction S60v5 oyunu indir

merhaba www.telefonoyunlari.net ziyaretçilerimiz symbian telefonlar için eğlenceli bir aksiyon - savaş oyunudur, iyi eğlenceler dileriz.


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA





Pizza Shop Mania game S60v5 oyunu indir

Merhabalar telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunumuzun adı Pizza Shop Mania , oyundaki amacımız pizza dükkanında bize verilen emirleri yerine getirmek . Hepinize iyi eğlenceler dileriz.


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Jewel Quest III : World Adventure s60v5 oyunu indir

Merhabalr telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunmuzun adı Jewel Ouest 3 , oyundaki amacıımız seçtiğimiz karakter ile maceraya çıkıp önümüze çıkanlrı öldürmek , grafiklerde gayet iyi . Hepinize iyi eğlenceler dileriz.




OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Blokus game S60v5 oyunu indir

Merhabalar telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunmuzun adı Blokus game , oyun bir blok yerleştirme oyunudur . oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .




OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Alice In Wonderland s60v3 Oyunu indir

Merhaba telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunumuzun adı Alice in Wonderland , oyundaki amacımız alice ile dünyadaki görevleri yapmak . Grafiklerde pek kötü sayılmaz . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Fire Girl s60v3 Java oyunu indir

Merhaba telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçielrimiz , yeni oyunun adı Fire girl ( Ateş kızı ) oyundaki amacımız kız ile ateşleri birleştirmek hepinize iyi eğlenceler dileriz .


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Hulkamania Wrestling S60v5 oyunu indir

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz , yeni oyunmuzun adı Hulkamania Wrestling , oyun bir dövüş oyunudur oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklere 10 üzerinden ancak 3 veiryorum . oyundaki amacımız seçtiğimiz karakter ile ringte mücadele etmek . Hepinize iyi eğlenceler.




OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Age of Empires III The Asian Dynasties s60v5 Oyunu indir

Merhaba telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçileri  yeni oyunumuzun adı Age of empires 3 , oyundaki amacımız kurduğumuz ordumuz ile düşmanları öldürmek . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafikler gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Polarbit Iron Sight v1.02 ( S60v5 )

Merhaba telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunumuzun adı PoLarbit iron Sight , oyundaki amacımız canavarımız ile şehirde terör estirmek . Oyunun grafiklerine 10 üzerinden 9 veriyorum , hepinize iyi eğlenceler dileriz .


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

NYP Reverse v1.0 for S60v5 indir

Merhabalar telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz işte yeni bir oyun daha oyunun adı Nyp Reverse v1.0 Oyun s60v5 modelleri için geçerlidir . Oyunun grafiklerine 10 üzerinden 7 veriyorum . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .




OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Think Change MathsBrain S60v5 Oyunu indir

Merhabalar sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz , bu oyunun adı Think Change dir , oyunun grafikleri de gayet iyi sayılır . Oyun s60v destekleyen Hepinize iyi eğlenceler dileriz .


OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Gangstar 2 s60v5 oyunu indir

Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com  ziyaretçileri yeni oyunumuzun adı Gnagstar 2 , oyunun grafiklerine 10 üzerinden 8 veriyorum Hepinize oyunu oynarken iyi eğlenceler dileriz .


Ridge Racer Drift S60v3 Oyunu İndir

Merhaba sayıntelefonoyunlari.blogspot.com;ziyaretçileri yeni oyunumuzun adı Ridge Racer Drift oyunun adından anlaşılacağı gibi oyun bir tür drift oyunudur , grafiklerinden bahsedecek olursak grafikleri de gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .




Fire And Flames Yarış Oyunu s60v3 indir


Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçileri yeni oyunumuzun adı Fire And FLames bir tür yarış oyunudur . s60v5 telefonlar için çıkartılmıştır . grafikleri de gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



Tekken Mobile v1.0.7 Oyunu S60v5 indir

Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçileri size güzel bir s60v5 oyunu sunuyoruz , oyunun adı Tekken Mobile , Hepinize iyi eğlenceler dileriz .


Creebies 1.0 s60v5 Oyunu İndir


Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz , sizlere yeni bir oyun daha sunuyoruz . oyunun adı Creebies dir . oyun s60v5 modelleri içindir . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak symbian olduğu için gayet kalitedir . link aşağıdadır , hepinize iyi eğlenceler dileriz .

Wulin Coming 240x320 CN Java Oyun

Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçileri yeni bir oyun daha oyunun adu Wulin Coming , oyun çince bir oyundur , grafikleride 10 üzerinden ancak 4 verioyorum . oyundaki amacımız seçitğimiz karakter ile düşmanları öldürmek . hepinize iyi eğlenceler dileriz .




Aztek Snake The Diamond Hunting 240×320 (s60v3 ML)

Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçilerimiz yeni oyunumuzun adı Aztek snake the diamond hunting , oyundaki amacımız kendi snake miz ile engellere takılmadan en yüksek puanı almak. Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



How to train your dragon [By glu mobile 2010] (ML)

Merhaba sayın telefonoyunlari.blogspot.com ziyaretçileri yeni oyunumuzun adı How to train your dragon , oyundaki amacımız dragon kahramanı ile önümüze gelen tüm engelleri en rahat şekilde geçip zafere ulaşmaktır . oyunun grafiklerine de 10 üzerinden 5 veriyorum , pek iyi sayılmaz . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



SiLent Hill 3 [Konami 2010] (ML) S60V3

Merhaba sayın zaiyaretçilerimiiz işte yepyei harika bir oyun daha oyunun adı SiLent hill 3 , oyunun yapımcı firması Konami . Oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile esrarengiz odalardaki sır perdelerini aralamak , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklerde gayet iyi sayılır . hepinize iyi eğlenceler dileriz .  oyun S60V3 Destekleyen telefon modelleri içindir .



3 idiots (240x320)

Merhabalar sayın ziyaretçilerimiz işte sizlere güzel bir oyun daha . oyunun adı 3 idiots oyundaki amacımız seçtiğimiz bir karakter ile cadde de bize verilen görevleri yapmak ve evlere eşyaları ulaştırmak , grafikler de gayet iyi sayılır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .


N5200-http://rapidshare.com/files/369525541/3Idiots_s40v2a-N5200.jar


N6151-http://rapidshare.com/files/369525796/3Idiots_s40v2a-N6151.jar


N6230-http://rapidshare.com/files/369525964/3Idiots_s40v2-N6230.jar


N70:http://rapidshare.com/files/369522578/3Idiots_s60v2-N70.jar


6680:http://rapidshare.com/files/369523116/3Idiots_s60v2-N6680.jar

Clash of the Titans 240x320 Java Oyun

İşte yepyeni bir oyun ile daha karşınızdayız sayın seyirciler oyunun adı CLash of the titans , oyundaki amacımız oyundaki karanlık güçlere karşı koymak , oyunun grafikleri de gayet iyi sayılır . Hepinize İyi EğlenceLer DiLeriz ..



Gremlins Spellforce 240x320 Java Oyun

işte şu an bu saatte yeni çıkmış bir oyunu hizmetinize sunuyoruz . oyunun adı Gremlins Spellforce , oyundaki amacımız seçtiğimiz bir karakter ile düşmanları öldürmek . hepinize iyi eğlenceler dileriz .




The Three Musketeers 240x320 Java Oyun

işte bir güzel bir oyun daha oyunun adı The Three musketeers , oyundaki amacımız düşmanları öldürüp en yüksek puanları almak . oyunun grafikleri de iyi sayılır . hepinize iyi eğlenceler dileriz .




The Three Musketeers 176x208 Java Oyun

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz sizlere bol bol oyun sunuyoruz . sıradaki bu oyunun adı The Three Musketeers , oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile önümüze çıkan düşmanları kılıcımız ile öldürmek . oyunun grafikleri de gayet iyi . iyi Eğlenceler dileriz .



AMA Speed Spelling 240x320 Java oyun

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz işte yepyeni bir oyun daha oyunun adı Speed Spelling , oyun 240x320 cep modelleri içindir , grafikleri de iyi sayılır , hepinize iyi eğlenceler dileriz .



Central Park 176x208 Java oyun

işte yepyeni güzel bir oyun daha oyun bir şehirde geçmektedir . oyunun adı Central Park dır , bu oyunun download linki dosyası 176x208 ekran çözünürülüğüne sahip cep telefonlarında çalışmaktadır . Hepinize iyi eğlenceler dileriz .



Central Park 240x320 Java Oyun

işte yepyeni bir oyun daha , oyunun adı Central Park , oyun 240x320 ekran çözünürlüğü telefonlar içindir , hepinize iyi eğlenceler dileriz .


Street Fighter Alpha Warriors Dreams 240x320 Java Game

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz yeniden döünüşümüzün 3. oyunudur . bu oyunun adı Street Fighter Alpha Warriors Dreams dır , oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklere ben 10 üzerinden 8 veriyorum . oyun 240x320 ekran çözünürülüğüne sahip cep telefonları içindir . hepinize iyi eğlenceler dileriz .



[Indiagames] Cricket League Of Champions EN


Merhaba sayın ziyaretçilerimiz yepyeni ve harika bir oyun ile daha karşınızdayız . oyunun adı Cricket Leauge of Champions dur . oyundaki amacımız bize doğru gelen beysbol topunu en iyi şekilde vurup en uzağa götürmektir . Oyunun grafiklerinden bahsedecek olursak grafiklere ben 10 üstünden 9 veriyorum . gayet iyi bir oyun hepinize iyi eğlenceler dileriz .İşte oyunun download linkleri :

N95

http://www.ziddu.com/download/8980361/crlch_n95_en_v1_1_3.rar.html

N73

http://www.ziddu.com/download/8980362/crlch_n73_en_v1_1_3.rar.html

E71

http://www.ziddu.com/download/8980359/crlch_e71_en_v1_1_4.rar.html

[GLU] Clash of the Titans: The Movie ML

Merhaba sayın ziyaretçilerimiz uzun bir aradan sonra yine sizlerleyiz . ssizlerle oyun paylaşaımanın nedenleri derslerim ve telefonumun çalınması şimdi yeni alındı ve yine ilgim başladı ilk oyunumuzun adu CLash Of the Titans : The Movie ML . bu oyundaki amacımız seçtiğimiz karakterimiz ile olabildiğince düşmanları öldürmek ve onlardan en yüksek puanı alabilmek . oyununun grafikleri de gayet iyi sayılır . 1 .oyunumuzun şerefine iyi eğlenceler dileriz .

176x208  -  128x160  -  240x320

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism