Dinosaur War v1.0.2 Android apk oyunu

Dinosaur War
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Eski çağlardan kalma dinozorlar ile savaşa çıkmaya hazırlanın 
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 2.0 ve üstü

Men In Black 3 Android apk oyunu

Men In Black 3 android gameMen In Black 3 apk
Gameloft, kısa süre önce duyurduğu Men in Black 3 filminin resmi mobil oyununu Google Play Store‘da yayınladı.
Bu oyun grafikleri ve oyun akışı bakımından film kadar güzel diyebiliriz.
Bu oyunda MIB ajanını kontrol edeceksiniz ve insanlığı tehdit eden Radiant’a karşı mücadele vereceksiniz. Men in black 3 android oyunu Android 2.2 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır ve 2 MB Boyutundadır.

Let's Break Stuff! v1.0.0 Android Apk oyunu

Let's Break Stuff! android
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Bu oyunda sapan ile şişe , bardak gibi malzemeleri vurmaya çalışıyorsunuz
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 2.2 ve üstü

Beautiful Widgets v4.10 ( Android Widget Uygulamaları )

Beautiful Widgets app
Beautiful Widgets android
Beautiful Widgets android apk
Gereksinimleri:  Android 2.1
Programın boyutu: 5.2 MB
Beautfiul widgets Android uygulaması adından da anlaşılacağı gibi Güzel widgetları yani araçları bizlere sunuyor. Program bizlere basit ve kullanışlı bir arayüz sunuyor , üstteki önizlemede de görüldüğü gibi ekrana hava durumu vb. gibi widgetları koyabilir ayrıca bunlara animasyon ekleyebilirsiniz.

Programın tanıtım videosu:

Gun Strike v1.1.5 Android apk oyunu

Gun Strike v1.1.5 Android oyunu
Gereksinimleri: Android 2.2 ve üstü
Gun StrikeGun Strike android game
Oyun hakkında : Bu android oyununda seçtiğiniz silah ve kahraman ile düşmanlarınızı Toplam 15 silah, el bombası ve 3 zırh mağaza satın alarak öldürebilirsiniz. Eğer oyunda iyi bir ekipmana sahip olmak istiyorsanız size verilen görevleri en yüksek puanlarda yerine getirmelisiniz. Bu oyunda 6 harita ve 60 bölüm vardır.

Minimum sistem gereksinimleri:
Android 2.2 / 320x480 / 1GHz işlemci / 512 MB ​​RAM Olması gereklidir.
Oyunun videosu:

Gun Strike,Gun Strike apk,Gun Strike play store,Gun Strike android market,Gun Strike android oyunu,Gun Strike android game,Gun Strike apk android,

BIG TIME GANGSTA v2.2.1 Android apk oyunu

BIG TIME GANGSTA
BIG TIME GANGSTA apk
Türkçesi : BÜYÜK ZAMAN
Gereksinimleri: Android 2.0
Küçük zaman haydut olan bu oyun sokaklarında hayatta kalmak için mücadele veriyorsunuz. Bu oyunda yapmanız gereken şey, bloklar halinde dolaşmak ve ve çete kurup oyunda hayatta kalmak.Oyun grafik bakımından son derece iyi ve oyun akışıda oynama değer bir güzelliğe sahip , 3,4 MB Boyuta sahip olan bu oyun 1 ile 5 milyon indirme aralığına sahip.
OYUNUN VİDEOSU :

Samurai vs Zombies Defense v1.2.6 Android zombi oyunu

SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE android
Android telefonlar için güzel bir zombi oyunu daha tanıtacağız. Bu android oyununda sizin zombi karakteriniz ile tüm köy halkını diğer düşmanlardan korumaya çalışıyorsunuz. ilk başlarda görevler kolay ancak ilerledikçe bölümler zorlaşıyor ve yanınıza yardımcılar geliyor. Oyununu boyutu 144 MB ' dır.
SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE google play store
Oyunda grafikler ve oyun akışı çok iyi düşünülmüş ve oyunun yapımcı Glu Mobile olması nedeni ile oyun akışlarından memnun kalacağınızı umuyoruz. Android 2.1 ve üstü android sürümüne sahip herkes bu oyunu rahatlıkla oynayabilir ve şunu belirtmek gerekir bu güzel oyunun Google play store'de ki yaklaşık indirme sayısı 1 milyon ile 5 milyon olarak belirtilmiş . iyi eğlenceler dileriz.
Video :

6 Milyon Oyunculu Android Line Runner

Line Runner apk

Android telefonlar için 6 milyon oyunculu güzel bir android oyunudur. Bu oyun önceden iPhone için çıkarıldı ve iphone kullanıcıları tarafından çok sevildi ve bu oyun android telefonlar içinde çıkarıldı. Bu oyun android 2.1 ve üstü android sistemlerinde çalışmaktadır.
LİNE RUNNER ANDROİD APK OYUNU NASIL OYNANIR ?
Line Runner android oyununda aslında temel olan kavram oyuncunuzun önündeki engellerden kurtulmak ve yapacağınız refklesler ile daha çok puan kazanmak ve oyunu en iyi derecede bitirmek.

Android telefonunuz için " Otomatik Sonlandırıcı " Uygulaması

Otomatik SonlandırıcıOtomatik Sonlandırıcı uygulaması
Bir çok android kullanıcısı android telefonunun yavaşlağından dem vurmaktadır, ancak bu program ile az da olsa telefonunuzun yavaşlığından kurtulabilirsiniz. Android telefonlarda siz hiç bir şey açmasanız bile android telefonlar kendi kendine arka planda çalışarak telefonunuzun aşırı kasmasına neden olabilir. Otomatik sonlandırıcı android uygulaması ile her telefon için sonladırma süresi ayarlayabilirsiniz.

Spoing v1.0.3 android apk oyunu

Spoing
Kategori : Android oyunları
Açıklama : ilginç bir android oyunu
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 2.0.1 ve üstü

Monster of Puppets v1.0.1 android apk oyunu

Monster of Puppets
Gereksinimleri Android 2.2 ve üstü
Oyuna Bakış: Bu oyunda silah ve yetenekler, alabildiğine geniş ve genişletilebilir şekilde sana oyunda yardımcı olacakır..

Adobe Photoshop Android telefonunuzda

Photoshop android apk

En iyi resim editleme , düzenleme ve yapma programlarından biri Olan Adobe Photoshop , artık express olarak Android telefonlarınızda. Adobe photoshop android uygulaması android 1.5 ve üstü sistemlerde çalışmaktadır.
ADOBE PHOTOSHOP ANDROİD UYGULAMASI NASIL KULLANILIR ?
Photoshop android
Programı yükleyip açtıktan sonra sizi üstteki ekran karşılıyor ve bu ekranda telefonunuzda olan tüm resimler görüntüleniyor ve düzenlemek istediğiniz resimi seçiyorsunuz ve resim seçtikten sonra EDİT Menüsünden kolayca düzenleme yapabilirsiniz. Ayrıca Adobe photoshop android uygulamasını çalıştırabilmeniz için SD Kart gereklidir.


Endless War v1.0 Android apk

Endless War
Gereksinimleri: Android 2.2 ve üstü
Oyuna Bakış: Bu oyunda yaşam için android telefonunda elinden geleni yapman gerekiyor ve bu süreç içinde sonsuz bir savaşlarından biri haline gelmiştir ve zafere ulaşmak için tek yolun bu.

▶ Özellikleri:
3 farklı savaş profilleri kaydedilebilir, farklı ekipman ve taktikleri ile deneme oyunculara fırsat veriyor

Android Parking Car Apk Oyunu

Parking Car
Parking CarParking Car
Android telefonlar için iyi bir park etme oyunudur. Freedom Recycle 'ın geliştirdiği bu oyunda arabınızı otoparktan çıkarmak ve park etmeye çalışıyorsunuz . bu oyun sadece 8.0 Megabyte boyutunda ve Android 1.6 üstü androidlerde çalışmaktadır.
OYUN NASIL OYNANIR ?
Oyunumuzda seçtiğimiz araba ile size herhangi bir otoparkda park etme şansı veriyor , bu oyunda diğer arabalarıda yönetebiliyorsunuz ve diğer arabaları kendi arabanızın önünden çekerek araba park etmenizi daha da kolaylaştırabilirsiniz. Oyunda grafikler ve oyun akıcılığı gayet iyi ve yapan Freedom şirketi oyunun daha iyi ve oynanışlı olması bakımından 2650'ye yakın bölüm eklemiştir.

Lord Of The Numbers EO Android apk oyunu

Lord Of The Numbers EO Lord Of The Numbers EO
Sitemizde artık amaçlarımızdan biride Türk android geliştiricilerinin uygulamalarını paylaşmak ve bunu sürekli yapacağız . Öncelikle Lord Of The Numbers EO Oyunu anlatmadan önce birşey belirteyim sizde android uygulama gelişitiricisiyseniz bizle iletişim bölümünden iletişim kurabilirsiniz.
Gelelim oyuna oyun Türk android uygulama geliştiricisi Kadir ileri Tarafından yazılmıştır , ve bize iletişim bölümünden gönderdiği oyun hakkında bilgi, iyi eğlenceler dileriz.

Oyun tamamen ücretsiz olup Kadir İleri tarafından geliştirildi.Oyun ilk bakışta basitmiş gibi görünse de, oynamaya başladığınızda o kadar da kolay bir oyun olmadığını fark edeceksiniz.Oyunda yüksek puan almak oyuncunun dikkatine, tek ve çift sayıları algılama hızına ve yeteneğine bağlı.Toplamda 10 bölümden oluşan oyunda her bölümün kendine göre karşınıza yeni zorluklar çıkardığını, sayıların tek mi çift mi olduğunu algılama yetinizi düşürdüğünü ve böylece ilerleyen bölümlerin zorluğunu hissedeceksiniz.Oyun ayrıca 3 zorluk derecesine sahip.Grafik olarak ta mükemmel görselliğe sahip oyun uzayda geçmektedir.Uzay boşluğunda gezinmekte olan sayıların tek mi, çift mi olduğunu en hızlı şekilde algılamak oyuncuya kalmış.Ayrıca extra puan toplamak istiyorsan bonus yıldızlarını toplaman gerekiyor.

Race Stunt Fight! Motorcycles v2.1 Android apk oyunu


Race Stunt FightRace Stunt Fight apkGereksinimleri: Android 2.0.1 ve üstü


OYUNUN ÖZELLİKLERİ :
  • -Adrenalin dolu bir motor sürüşü deneyimi ile 10 farklı karakter ile motor sürebilirsiniz
  • -Ayrıca oyunda sadece motor sürmüyorsunuz , oyunda diğer rakiplerinizden gelebilecek saldırılara karşı önlem alıyorsunuz ve sizde saldırıyorsunuz
  • -Gerçeğe yakın grafik kalitesi ve oyun akışı ile oynamaya değer bir oyun.
Versiyon 2.1, 2.0 Değişiklikler - yenilikler :
  • -Yeni menü düğmeleri ve tüm iphones iTouch ve iPad'ler için menülere yeni düzen getirildi
  • -Oyuna yeni zorluk seviyesi yüksek Trafik Eklendi
  • -Ayrıca oyuna yeni Ses efektleri eklendi.
Oyunun Videosu :

Sony Ericsson Xperia Arc S Hakkında Bilgiler

Sony Ericsson Xperia Arc S
"Şimşek kadar hızlı Xperia™" sloganıyla yola çıkılan satış eğilimi; üretilmeye başlayalı 4 ay olmasına rağmen, çeşitli ülke operatörleriyle yaptığı anlaşmalar sayesinde, tanıtımı ve satın alan kişiler tarafından olumlu görüşleriyle birlikte büyük bir hız kazanmıştır.

Sony Ericsson Xperia™ Arc S, 117 gram ağırlığında ve bu ağırlık telefonu daha kolay kullanımda olumlu etki yapmaktadır. Ekran çözünürlüğü 4.2 inç/ 480x854 piksel olmakla birlikte, geliştiricisi(Mobile Bravia Engine) tarafından güçlendirilmiş kapasitif dokunmatik ve arkadan aydınlatmalı led ekran bulunmaktadır. Çizilmelere dayanıklı bu eşsiz ekran, tam 16 milyon renk gösterebiliyor.

Diğer eşsiz özelliği ise, bir alt modeli 1 GHz işlemci hızı olan Arc 'ten farklı olarak Arc S 'da 1.4 GHz işlemci hızı mevcut. RAM 'ı 512MB olmasına rağmen desteklenen sistem gayet hızlı ve akıcı. 32GB 'a kadar çıkan hafıza MicroSD kart özelliğine sahip. Artı yanı ise telefonu sipariş ettiğinizde yanında hediye olarak beraberinde 8GB MicroSD hafıza kartı gelmektedir.

İnternet hızı anlatılmaz, yaşanır denilebilecek nitelikte. Bir alt sürümü Arc 'ta 7.2 Mbps hızında HSDPA kullanılabilirken, Bahsettiğimiz Arc S 'da 14.4 Mbps hızında HSDPA desteği ile yüksek bağlantılara çıkabiliyorsunuz.

Kamera ise 8.1 MP olmakla birlikte, sensörü Exmor R olduğu için çekim kalitesi ortalamanın üzerindedir. Bazı çekimlerde kamerayı kaydırarak 3D çekimler yapabilirsiniz. 3B kamera ile yani Sweep Panorama ile eşsiz manzara fotoğrafları ve açılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Video kamerasını aktifleştirdiğiniz zaman 720p video kaydı gerçekleşebiliyor.

İşletim sistemi olarak Anrdoid 2.3 sürümü kullanılmaktadır. Siz android sürümünü ileride güncelleyebilirsiniz. Edge, 3G, Navigasyon, Mp3, Mp4, HD video, Bluetooth, USB, Wi-fi gibi özellikler de mevcut.

Fiyat aralığı 1.090 ile 1.500 TL arasındadır. Fiyat uçuk gelebilir ama taksitli alırsanız telefon elinize geldiğinde size ne kadar çok yakıştığını ve kullanışlı bir telefon olduğunu farkedeceksiniz. :)

Android Telefonlar için İnternet ve MMS Ayarları

APN TurkeyAPN Turkey
Android telefon kullanıcıların en büyük sorunlarından biri olan Android telefondan internete girememe olayı artık son oluyor. Mustafa Ozcan tarafından Yapılmış olan APN Turkey uygulaması ile ayarları kolayca yapabileceksiniz.
İlk baş google play store'den buraya tıklayarak ilgili programı indiriyorsunuz
ilk baş yapmanız gereken yukarıdaki vediğim linkten apn turkey programını indirmeniz. APN Turkey uygulamasını yükleyip, gerekli ayarları yaptıktan sonra aşağıdaki adımları dikkatli okuyun:

  • Telefonunuzun Ayarlar menüsünden > Kablosuz ve ağlar > Mobil ağlar‘a girin Veri dolaşımını aktif yapın
  • 3G kullanabilmek için bu ayarları yapmanıza rağmen bağlanamadıysanız,Turkcell , vodefone yada aveanın müşteri hizmetlerini arayıp hattınızın Data özelliğinin açık olup olmadığını kontrol ediniz.
  • Yaptığınız ayarların etkin olabilmesi için ya telefonunuzda uçuş modunu aktifleştirip tekrar devre dışı bırakın ya da telefonunuzu yeniden başlatın.
  • Eğer 3G, EDGE veya GPRS ile zaten internete bağlanabiliyorsanız; lütfen ayarlarınızı bu uygulama ile değiştirmeyin.

Android Ice Cream Sandwich kullanıcıları için yukardaki anlatım bazen olmamaktadır android Ice Cream kullanıcıları da bunu deneyiniz : Android Ice Cream Sandwich (4.0.3) sürümünde APN ayarlarına erişim yetkisi sadece sistem uygulamalarına verildiğinden APN Turkey uygulamasını data/app klasöründen system/app klasörüne taşımanız gerekmektedir. Taşmazsanız uygulama çalışmayacaktır.

Angry Birds'den Yeni bir oyun daha Heikki

Angry Birds heikki
Android , symbian ve java Ortamlarda en çok oynanan oyunlardan biri Olan Angry Birds, yeni versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu yeni oyunun adı Heikki ' dir. Angry Birds'ün yeni oyunu Heikki, Rovio tarafından tanıtıldı.

Her zaman en çok indirilen oyun kategorilerinde olan Angry Birds ailesine yeni bir üye daha ekleniyor. Rovio, bugün Heikki adındaki yeni Angry Birds versiyonunun tanıtım sitesini yayına aldı. Siteye www.heikki.angrybirds.com adresinde ulaşabilir ve güncel bilgileri oradan takip edebilirsiniz.

Angry Birds Yapımcısı olan Rovio,Formula 1′in Finlandiyalı pilotlarından Heikki Kovalainen ile reklam kampanyası Anlaşması yapmaya çalışıyordu. F1 pilotunun kaskındaki kızgın kuşlar bu reklam kampanyasını bizlere az da olsa belli ediyor, Bu angry birds heikki hakkında pek bilgi yok sadece üstte gördüğünüz bir resimden ibaret. Angry birds heikki anroid hakkında bilgiler www.telefonoyunlari.net sitemizde olacaktır.

BMX Rider Android Apk oyunu

BMX Rider
BMX Rider android
Android telefonlarınızda pedallamaya varmısınız!

bikeapril imzalı yeni bir BMX serisinden biridir ancak diğer BMX oyunlarına göre biraz eksi yönleri bulunsada oynamaya değer güzel bir oyun

Parkur sayısından bahsetmek gerekirse parkur sayısı oyunda daha fazla zaman geçirmek adına arttırılabilir
Peki bu oyunda sadece pedalmı çevircez diye sorabilirsiniz, Hayır Akrobasik hareketler yaparak daha çok puan ve oyun level açma hakları kazanabilirsiniz.

Android oyunu BMX Rider Özellikleri Nelerdir :
  • Dokunmatik Kontroller
  • Online Skor Paylaşımı
  • 2 Mod

Google Play Store: BMX Rider
Mevcut Sürüm : 1.0.0

Kingdoms at War v2.15 Android apk oyunu

Kingdoms at War
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Android telefonlar için Güzel strateji - savaş oyunudur
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 2.2 ve üstü

Deadly Dungeons RPG v2.0.7 Android apk oyunu

Deadly Dungeons
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Deadly Dungeons Android platformu için özel olarak geliştirilen bir RPG oyunudur.Deadly Dungeons Android RPG oyununda birçok zorluk seviyesi bulunuyor.Yaratıklar mücadele edeceğinz bu oyunda 80 farklı düzey vardır
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : buraya

Android için Rar Dosyaları açan " Unrar " Uygulaması

UnrarUnrar android
Kategori : Android uygulamaları
Açıklama : Android telefonlarda Rar, zip dosyaları açmaya yarayan Unrar programı ile rar dosyaları kolaca açabilirsiniz.  Programı nasıl kullanabilirim ?  
Dosya Türü : Apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 1.5 ve üzeri

Android Telefona Tema Nasıl Yüklenir ?



Bu sayfamızda siz android kullanıcıları için Android telefona tema nasıl yüklenir onu anlatacağız.

Android işletim sistemli bir cihazınız varsa bunun için bir tema yükleme istiyorsanız aşağıdaki işlemleri yapmalısınız.

  • Öncelikle internetten bulup indirdiğiniz tema dosyasının ismini Update.zip olarak değiştirin
  • İsmini Update.zip yaptığınız tema dosyasını hafıza kartınızın ana bölümüne atın , herhangi bir klasör içine değil.
  • Telefonunuzu Yeşil Arama Tuşu + Menu + Kırmızı kapatma tuşu bu üçüne basılı tutaraktan başlatın.
  • Telefon recovery mode yazıncaya kadar tuşlardan elinizi çekmeyin. Recovery mode ekrana geldiğinde “alt + s” seçeneğini seçin.
  • Telefon kuruluma başlayacaktır.
  • Kurulum bittikten sonra eğer telefon reset atmazsa kendiniz telefonunuza yeniden reset atmayı unutmayın.
  • Yeni temanız hayırlı olsun Güle Güle Kullanın..

GA 1: An Assassin in Orlandes v1.0.1.2 Android apk oyunu

GA 1: An Assassin in Orlandes
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Android severler için yeni güzel bir aksiyon - macera oyunudur
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 2.0.1+

Soldiers of Glory World War 2 v1.1.0 Android apk oyunu

Soldiers of Glory World War 2 android
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Android telefonlar için güzel bir aksiyon - savaş oyunudur
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : android 2.1 ve üzeri

Güzellik Sırları - Turist Rehber - Kmobilya

Güzellik Sırlarım
Değerli okur, internet dünyasında artık aradığınız her şeyi bulmak mümkün. Sizler için özenle hazırlanmış platformlardan bir tanesi de "Güzellik" kategorisidir. Güzellik ile ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz guzelliksirlarim adresinde binlerce püf nokta ve makale sizleri bekliyor. Güzellik ve Güzelliğin sırları adına birçok farklı kategoride binlerce paylaşım ve sizlerin kendinizin gerçekleştirebileceğiniz güzellik sırları!

Güzellik sırlarım da Saç ve Makyaj üzerine çok önemli minik notlar ve püf noktalar yer almaktadır. Bununla birlikte güncel moda haberleri ve tavsiyelerde sizleri bekliyor. Güzelliğin bir diğer sırrı olan Estetik ve Diyet konusunda kendinize uygun bir diyet bulabilirsiniz! Bitmedi Anne ve Çocuk ilişkilerini de ele alan Güzellik Sırlarım, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak ve güzel bir görünüme sahip olmak için binlerce paylaşım yapıyor. Her gün güncellenen guzelliksirlarim adresinde aradığınız her şeyi bulabilmeniz mümkün! Profesyonel editörleri sayesinde günlük moda takibi, günlük yayınlanan güzellik sırları ve daha fazlasını sınırsız takip edebilirsiniz! Cilt bakımı üzerine de bilgi alabileceğiniz Güzellik Sırlarım platformunda, internette bilgi edinmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Öğrenmek istediğiniz veya akılda takılı kalan sorularınızı da guzelliksirlarim.com editörlerine kolaylıkla iletebilirsiniz. Bir tık uzağınızda olan güzellik sırları sizleri bekliyor! Artık güzelliğin sırları sizinle paylaşılıyor, sizde kendi güzelliğinizi yakalamak ve küçük sırlar ile kendinize özgü bir doğallık elde etmek istemez misiniz? Tek yapmanız gereken bir tık uzağınızdaki guzelliksirlarim.com adresine girmek ve artık yeniliğin tadına varmak!

Güzellik merkezlerine giderek onlarca çanta ile dökülen paralara son! Hiç bir ücret ödemeden, kendi güzelliğinizi kendiniz ortaya çıkarın. Küçük püf noktalar aracılığı ile kendi hayatınıza yenilik getirebilirsiniz. Doğal güzellik tercihiniz ise ve kendinize özgü püf noktaların sahibi olmak istiyorum diyorsanız guzelliksirlarim.com sizlerle!


/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/


/ Turist Rehber
Türkiye'nin en büyük turizm ve turist rehber platformu olmaya hazırlanan turistrehbet ile tanışın! Artık Turizm sektörüne dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz platform sizlerle. Tatil beldeleri, Tatil yerleri hakkında bilgiler, Ekonomik tatil rehberi, Gezi rehberi, Turizm için gereksinimler gibi alanlarda sizlere en büyük hizmeti vermeyi güden turistrehber.com sizlerle.

Tatil döneminde aradığınız her şey burada!
Sizlerin tatil ve turizm'e dair bilgi deposu olan Turist Rehber'de 2012 tatil beldeleri, tatil merkezleri ve daha fazla her şey burada yer alıyor. Keyifli bir tatilden önce muhakkak belirli bilgiler edinmeniz gerekmektedir. Bu nokta'da turist rehber yetişiyor! Aktif ve güncel içeriği ile sizlere en iyi ve en kaliteli bilgileri sunmayı hedefleyen Turist Rehber ekibi, aradığınız her konuda sizlere yardımcı olmak için çalışıyor. Uygun fiyata kaliteli yerlerin bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi birçok indirim haberlerini de öğrenebilmeniz mümkün! Sizler için hazırlanmış olan bu platformda Tatil, Turizm sektörüne dair aradığınız her şey yalnızca turistrehber.com adresine yer alıyor!
Aradığınız yerlerin, gitmek istediğiniz yerlerin bilgilerini ve görsellerini de bulabileceğiniz Turist Rehber'de Tatil, Turizm, Konaklama, Gezme, Seyahat ve daha nice içeriklerde aradığınız pek çok şeyi bulabilmeniz mümkün! Türkiye'nin yeni turizm ve tatil rehberi sizlere kapılarını açıyor.
Turistlik yerler hakkında detaylı bilgi ve görsel bulabileceğiniz bu platformda tatil yapmanın püf noktaları ve en güzel tatil beldeleri hakkında bilgiler sizleri bekliyor. Artık yeni internet rehberi sizlerle! Tatil, Turizm ve daha fazlası hakkında rehber ve danışmanlık istiyorsanız turistrehber.com adresini ziyaret edebilir ve doğru bilgilerle keyifli seyahat, gezi, tatil geçirebilirsiniz! Bir tık uzağınızdaki rehbere ulaşın ve artık sizde doğru yolda ilerleyin.


/------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------/


/KMobilya
Mobilya ve Dekorasyon dünyası artık sizlerle! Sizler için açılmış olan KMobilya platformu; Mobilya, mobilya sistemleri ve mobilya dünyası ile ilgili sizlere bilgiler veriyor. Dekorasyon ve dekorasyon sistemlerininde yer aldığı platformda Mobilyalar ve dekorasyon ile alakalı birçok şeyden bilgi alabilir ve sorularınızı doğrudan editörlere iletebilirsiniz.
Mobilya alımı öncesi gerekli tercihler, mobilya renkleri, mobilya kumaşları ve kaliteli mobilya platformları hakkında bilgi alabileceğiniz bu platformda, dekorasyon nedir, nasıl yapılır dekorasyon için gerekli olanlar ve daha fazlasına da ulaşmanız mümkün.
Bir tık uzağınızdaki yeni mobilya ve dekorasyon dünyası platformu, bilgi kaynağı pozisyonunda her gün sizlere güncel bilgiler ve kaliteli püf noktaları paylaşıyor. Hiçbir ücret ödemeden takip edebileceğiniz kmobilya.com adresinde birçok kampanyanın habercisi de olabilmeniz mümkün.
Mobilya ve mobilya tercihi konusunda kararsız ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız KMobilya adresine ulaşabilir, gerekli bilgileri temin edebilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlara satış yapan kaliteli firmaların bilgilerini de bulabileceğiniz gibi sizlere birçok avantajıda beraberinde sunuyor!

Dekorasyona dair her şey burada!
Dekorasyon genel ve ucu açık bir kavram ve meslek dalıdır. Birçok çeşit dekorasyon tipi ve çeşiti bulunmaktadır. Bunlardan bazıları Akvaryum dekorasyonu, bahçe dekorasyonu, ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu, mağaza dekorasyonu ve daha fazlası. Dekorasyon ve dekorasyon sistemlerinde aklınıza gelebilecek her şeye ulaşabileceğiniz gibi kolaylıkla bilgi edinmenizde büyük bir avantaj!
KMobilya, sizlerin yeni Mobilya ve Dekorasyon bilgi kaynağı artık kmobilya sayesinde mobilya ve dekorasyon hakkında herşeye ulaşabilir ve kolaylıkla bilgi edinebilirsiniz. KMobilya, kmobilya.com adresinde sizlerle!

Pro Zombie Soccer v0.1 Android apk oyunu

Pro Zombie Soccer play store
Pro Zombie Soccer game
Pro Zombie Soccer
Futbol seviyor musunuz? Ama klasik futbol oyunlarından sıkıldınızmı ? O zaman Pro zombie soccer android oyununu deneyin. Oyunda Zombi kılıklı futbolcularınızla ilginç grafikler ve ses efektleri altında oynayın. Pro Zombie Soccer Android oyunun Sezgisel kontrol sistemi çok iyi ve grafikler derin ve keskin ve oyun akışları tatmin edecek derecede.Pro zombie soccer oyununda inanılmaz karakterler, mekanlar ve sürükleyici bir dünya bulunmakta.

Dead Rider v2.5.2 Android apk oyunu

Dead Rider
Dead Rider - Ölüm yarışı olarak adlandırılan bu android apk oyunu android 2.1 ve üstü sistemlerde çalışmaktadır.Bu oyunda bir motobike alın ve oyunda bize verilen görevlere göre engelleri aşın.Oyunda yüksek fizik ve grafikler, ilginç düzeyler, derecelendirmeler bulunmaktadır. Oyuna girdiğinizde bu seçenekleri seçebilirsiniz istediğiniz denetimleri seçin:. ekran düğmeleri, hız ölçer, joystick veya donanım klavye . Oyunda 80'den fazla oyun seviyesi bulunmaktadır.

Android apk Uygulamalarını Bilgisayarda Çalıştırma

bluestack,bluestack android,bluestack apk,bluestack pc,bluestack android pc,bluestack playing
Android telefonunuz yok ve android oyunlarını görünce oynayasanızmı geliyor ? o halde bu program tam size göre Bluestacks adlı program ile android apk oyun ve uygulamalarını bilgisayarda çalıştırabilirsiniz. Aşağıdaki linkten Bluestacks.com adresinden indirebilirsiniz.
Bluestacks app player web site

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism