Radiant Defense v2.0.0 Android apk oyunu

Radiant Defense Radiandt defense android oyunu
Kategori : Android oyunları
Açıklama: Android telefonunuz için güzel bir defense oyunudur
Dosya Türü: APK
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 2.2 ve üstü

Sonic 4 Episode 2 v1.0 Android apk oyunu

Sonic 4
Sonic 4 apk
Sonic 4 game
Sonic 4 Episode 2 Android oyunu
Kategori : Android oyunları
Açıklama: Sonic ile birbirinden güzel bölümlerde yarışın , ayrıca bluetooth ile arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, iyi eğlenceler
Dosya Türü: Apk
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 2.3 ve üstü

Facebook Messenger Android uygulaması

Facebook Messenger
Facebook Messenger apkFacebook Messenger market
Mevcut sürüm : Facebook Messenger 1.8.002
Play Store Güncellenme tarihi : 27 Haziran 2012 Pazar

Android telefonlarda facebook'a girmek için en çok kullanılan apk uygulamalarından biri olan Facebook messenger 'dır, bu facebook uygulaması ile rahatlıkla hızlı arayüz ile arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Bu sürümde yeni neler var:
- Çoklu konuşmalar arasında hızlı geçiş
- Konuşmalarda arkadaşının arkadaşlarını dahil etme
- Daha hızlı uygulama yüklemek için küçük ayarlar
- Daha güvenilir push bildirimleri
- Hata düzeltmeleri yapıldı
Facebook Messenger uygulaması ile neler yapılabilir ?
· bir arkadaşınız veya bir grup oturumu başlatabilirsiniz
· Bir mesaj gelmiş ise bildirim ve ses gelir , bu sayede mesajları kaçırmazsınız.
· Mesajı gönderdiğiniz kişi mesajınızı görmüş mü , görmemiş mi bakabilirsiniz.
· Mobil olarak facebook'a kolayca resim yükleyebilirsiniz.

Mozilla Firefox Web Browser v14.0 Final ( Android Tarayıcısı )

Web Browser
Web Browser apkWeb Browser android apk
Sistem gereksinimleri - Requirements: ANDROID 2.0 ve üstü
Bilgisayar ortamında en çok kullanılan internet tarayıcılarından biri olan Mozilla Firefox , yeni özellikleri ile Android telefonlarınızda, programın arayüzü ve sayfalar arası geçişleri iyileştirilmiş ve daha da hızlandırılmıştır.

Zombie Defense v1.0.2 Android oyunu

Zombie Defense
Zombie Defense
Android oyunları arasında en iyi zombi oyunu olarak gösterilen Zombie Defense ile mükemmel bir grafik ortamda diğer zombileri öldürün .
Gereken Andorid sürümü : Android 2.0.1 ve üstü

Bosch Servisi İzmir - 444 1 494

Siz de kaliteli hizmetin tam ortasında yer almak istemez misiniz? Yaşadığınız sorunlarda her an yanınızda bulabildiğiniz, istediğiniz her zaman ulaşabildiğiniz ve tüm sorularınıza kayıtsız şartsız cevap alabildiğiniz bir hizmet. Tabi ki istersiniz. O halde sizler İzmir Bosch teknik servisine bekliyoruz.
Teknik servisimizle irtibat kurduğunuz her an dilediğiniz Bosch ürününüz için destek alabilir ve yaşadığınız sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz. Günün büyük bir bölümü müşterilerine hizmet sunan servisimiz, haftanın 7 günü müşterilerine profesyonel çözümler sunmaya devam etmektedir. Bunun yanında servis kapsamında bulunan tüm Bosch ürünleri, uzman personel kadrosu tarafından bakıma alınmakta ve sorunsuz bir şekilde tekrar teslim edilmektedir.

İzmir Bosch Servisi

Eğer siz de sahip olduğunuz Bosch ürünlerinden herhangi birinde birtakım sıkıntılar yaşıyorsanız, hemen 444 1 494 nolu telefon hattımızdan bizlere ulaşabilir ve şikayetinizi direkt olarak sizlere cevap veren müşteri servisi elemanlarımıza iletebilirsiniz.

İzmir Servis

İzmir Bosch servisi olarak hızlı ve güven dolu bir servis hizmetini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Siz de bizi tercih edin, teknik servis anlamında yaşadığınız sıkıntıları tamamen unutun.


Kaynak : http://www.servis24.net/izmir-bosch-servisi.html

Google Nexus Tablet'in fiyatı ve özellikleri nelerdir ?

Google Nexus Tablet
Google'ın son günlerde üzerinde çok ciddi bir şekilde çalıştığı Nexus tabletin yeni özellikleri ve fiyatı açıklandı , üstteki önizlemeden de görüleceği gibi Tablet dış görüşüş bakımından gayet iyi isterseniz gelin özelliklerine bakalım.

Google Nexus Tablet Özellikleri :

  • 1.3GHz hızında çalışan 4 çekirdekli NVIDIA Tegra 3 yonga setli işlemci
  • Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi
  • 7-inç 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde IPS ekran
  • 1GB RAM
  • 1.2MP ön kamera (arka kamera bulunmuyor)
  • 8GB ve 16GB dahili hafızaya sahip 2 farklı model
  • 8 saate kadar dayanabilen batarya
Google Nexus Tablet Fiyatı :
8GB’lık modelin fiyatı 199$ 16GB’lık modelin fiyatı 249$ olarak belirtilmiş.

Beko Servisleri


Enerji tasarrufu amacı ile satın alınan Bekolarınız bir süre sonra hatalı kullanımdan dolayı sizlere yüksek fatura ile geri dönmektedir.Bekonızı verimli kullanmanız sizlere daha düşük elektirik faturası olarak yansıyacaktır.Peki bu aşamada neler yapmanız gerekir?Firma olarak sizlere bu hizmeti ve desteği bizler sağlıyoruz.Enerji sarfiyatı,ısı pompası,filtre temizliği,ideal filtreleme...Bunların hepsinde profesyonel olarak sizlere gerekli hizmeti firmamız olarak bizler veriyoruz.

Beko Servis

Deneyimli çalışanlarımız sizleri yormadan ve tüm ihtiyaçlarınıza cevap vererek güleryüzlü hizmeti sizlere sunuyor.Birçok Beko markası konusunda sizlere gerekli yardımı sağlıyoruz.Toplu konut projesi ile teknolojinin de ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet verdiği beldemizde Beko konusunda uzman olduğumuzun bilincindeyiz ve her gün daha fazla büyüyerek teknolojiye ayak uyduruyoruz,daha kaliteli hizmet ve güleryüz parolası ile.

Kaynak : http://www.bekoservisi.gen.tr

Smart Brightness v1.0 Apk / Android Ekran Parlaklığı Ayarlama uygulaması

Smart Brightness
Smart Brightness Android uygulaması ile android telefonlarınızın ekran parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bu programda gece ve gündüz için ayrı ayrı parlaklık ayarı yapılabiliyor. Peki ekran parlaklığını azaltmamız ne işime yarayacak derseniz , en basitinden Pil ömrünü uzatır ve şarjınızın çabuk bitmesini engeller.

Lord of Magic v1.0.0 Android Aksiyon oyunu

Lord of Magic
Lord of Magic apkLord of Magic android oyunu

Android Aksiyon oyunu
Gereksinimleri : Android 2.1 ve üzeri
Android telefonlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir aksiyon oyunudur. Oyunun hikayesi şöyle : Oyunda önceden barış içinde olan 2 devlet var ve bunlar zamanla aralarında çıkan anlaşmasızlıklar yüzünden birbirine düşman oluyor ve kavga başlıyor . Bu oyunda seçeceğiniz taraf ile düşmanınıza savaş açın

Paper Toss v1.2.1 Android oyunu

Paper Toss,Paper Toss apk,Paper Toss apk game,
Android telefonlarda oynanabilirlik açısından en iyi oyunlardan biri olan Paper Toss oyununda amaç oyundaki rüzgarıda hesaba katarak Çöpü , çöp kutusuna atmanız isteniyor. Oyunda grafikler gayet iyi düşünülmüş ve oyun akıcılığı gayet iyi. Ofis stresinden kurtulmak için ofisinizde çöp atmayı deneyebilirsiniz :) , Ayrıca oyunda dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta var, oyunda çöpü, çöp kutusuna atmaya çalışırken Rüzgarı hesaba katarak atmalısınız.

Paper Toss,Paper Toss android,Paper Toss android game, Paper Toss apk android,Paper Toss android, Paper Toss android oyunu,Paper Toss android oyunu incele, Paper Toss android oyunu,Paper Toss android oyunu incele,

Carnivores: Dinosaur Hunter HD v1.3.1 Android oyunu



Android HD Savaş oyunu
Kategori : Android oyunları
Açıklama: Android telefonlarınız için graifkleri gayet iyi bir aksiyon oyunudur. Oyunda geçmiş yıllardan gelen dinozorları öldürmeye çalışıyorsunuz
Dosya Türü: APK
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 2.1 ve üzeri

Samsung Galaxy Ace Flash Player

Samsung Galaxy Ace flash player
Son günlerde en çok satılan ve en çok sevilen android akıllı telefonlardan biri olan Samsung Galaxy Ace, kullanıcılarının beğenisini kazanmış durumda . Bu sayfamızda sizlere Samsung Galaxy Ace telefonlarınızda flash içerikleri açabilmeniz için Adobe flash player uygulamasını sunacağız , aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Death Racing Pro v1.01 Android apk oyunu

Death Racing apk

Gereksinimleri: Android 2.1 ve üstü
Oyun Hakkında: Death racing adından da anlaşılacağı gibi Ölüm yarışı olarak anılmaktadır.Bu araba yarışı ile daha fazla hız ve güç ihtiyacı duyarak diğer rakiplerinize fark atmak. Ayrıca oyunda direk olarak yarış yapılmamaktadır, önizlemeden de görüldüğü gibi yarışılan yerler de manzara güzelliğide bulunmaktadır. Ayrıca oyunda ilerlerken puan ve paraları toplayarak oyunu daha iyi bir noktada bitirmeye çalışıyorsunuz. Oyunda ses efektleri ve oyundaki ışık simülasyonları çok iyi düşünülmüş.

GO SMS Pro v4.53 Android Apk Uygulaması

GO SMS GO SMS Android programı - uygulaması
Kategori : Android uygulamaları
Açıklama: Bu android uygulaması ile Android telefonlarınızda mesajlaşabilirsiniz ve normal mesajlaşamaya göre ek özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler: Hızlı mesaj yazma paneli, gece modu , güvenlik kodu koyma bunlardan bazılarıdır, ayrıca programda Facebook chat özelliğide bulunmaktadır.
Dosya Türü: APK
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 1.6+

Sarıyer Siemens Servis Merkezi


Sarıyer Siemens Servisi olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar siz değerli müşterilerimizle deneyimlerimizi ve ürünlerimiz paylaşmaktayız. Alanında uzman ekip arkadaşlarımız ile size hızlı ve güvenli hizmet sunarken servisimizide teknolojik gelişmeler doğrultusunda sürekli olarak yenilemekteyiz.

Sarıyer Siemens Servisi - 444 1 494

7 gün 24 saat hizmetinizde olan çağrı merkezi elemanlarımız ile siz değerli müşterilerimizin hertürlü sorununda yanında oluyor ve ürünlerimiz hakkındaki gerekli detayları sizlere aktarıyoruz. Sarıyer Siemens Servisi olarak görüş ve önerileriniz bizim için önemli. Ürünlerimizi siz değerli müşterilerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda geliştirirken sizlerin desteğinide almaktan gurur duyuyoruz.

Detaylı bilgi almak için; http://www.servisalani.com/sariyer-siemens-servisi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Iniesta VS. Casillas v1.2.7 Android oyunu

Iniesta VS. Casillas
Iniesta VS. Casillas apkIniesta VS. Casillas android oyunu
Inieste VS. Casillas Android oyunu
Kategori :Android oyunları
Açıklama: Barcelonanın ünlü futbolcusu Iniesta ile birbirinden güzel frikikler çekmeye hazırlanın
Dosya Türü: Apk
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 2.2+

For US Players

It is a great movie for US players. Watch it, you'll like.

Bomberman vs Zombies v1.0.10 Android oyunu

Bomberman vs Zombies

Bomberman vs Zombies apk

Bomberman vs Zombies Android oyunu
Kategori : Android oyunları
Açıklama: Aksiyon dolu patlamalar ve zombilerle gerçek bir savaşa hazır olun. Tüm ve buna benzer aksiyon anları  Bomberman vs Zombies oyununda. Oyunda grafikler ve oyun akışı gayet iyi düşünülmüş .
Dosya Türü: Apk
Destekleyen Mobil Telefonlar:Android 2.2 ve üstü

Counter Strike Android apk oyunu

Counter Strike android oyunuCounter Strike apk game



Artık Counter-strike android telefonlarınızda , oyun aynı bilgisayarda ki gibi ancak sadece görüntü ufaltılmış şekli , oyunda grafikler ve oyun akışı çok iyi düşünülnüş ancak Karşınıza düşman çıktığında kontrol biraz zorlaşıyor. iyi eğlenceler dileriz.


Counter Strike 1.6 kurulumu için izlenecek yol ;
  • 1.Adım : Aşağıda bulunan .apk uzantılı dosyayı indirip SD Kart okuyucu veya usb bağlantısı ile cihazınıza gönderin
  • 2.Adım : Apk Dosyasını alın ve kuruluma başlayın
  • 3.Adım : Kurulum 15-30 saniye kadar sürer ve başarılı ile yüklendikten sonra oyunu açabilirsiniz.
  • 4-Adım : Oyun zaten kısa bir sürede açılmaktadır
Oyunun apk dosyasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Sistem gereksinimleri : Oyun Android 2.0+ Cihazlarda Çalışır.

Kaynak / source : forum.xda-developers.com

Myth Defense Lite Forces v1.7.0 Android apk oyunu

Myth Defense
Myth Defense android apk
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Android telefonlar için güzel bir adventure savunma oyunudur . bir üstteki önizlemede olduğu gibi oyunda seçtiğiniz taraf ile karşı tarafta ki düşmanlarla mücadele ediyorsunuz
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 1.5 ve üzeri
Cep Telefonu oyunu veya program linki aşağıdadır Myth Defense Lite Forces v1.7.0 Android Market

Trial Xtreme 2 v2.92 Android apk oyunu





Android telefonlar için motor oyunu ( Trial Xtreme 2 )
Kategori : Android oyunları
Açıklama: Android telefonlar için en iyi motor oyunlarından birisidir, iyi eğlenceler
Dosya Türü: Apk
Destekleyen Mobil Telefonlar:Cihaza göre değişir

Finger Slayer v4.1.1 Apk Game [ Android Refleks oyunu ]

Finger Slayer,Finger Slayer apk,  Finger Slayer apk game,Finger Slayer android,Finger Slayer android game, Finger Slayer market
Kategori : Android oyunları
Açıklama : Android telefonlar için güzel bir refleks oyunudur. bu oyunda size verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz , oyunda üstte ekran görüntüsünde olduğu gibi parmak kesmeye çalışıyorsunuz , oyun oldukça eğlenceli ve yaptığınız skorları Facebook'ta paylaşabiliyorsunuz
Dosya Türü : apk
Destekleyen Mobil Telefonlar : Android 1.6 - 2.3

Cars And Guns 3D v1.4 ( Google Play Store )

Cars And Guns 3D,Cars And Guns 3D screen, Cars And Guns 3D android Cars And Guns 3D apk



Android telefonlarınız için yapılmış güzel bir araba yarışı oyunudur , üstte resimler ve videodan görüleceği gibi oyunda grafikler karton gibi :) , iyi eğlenceler


En son Güncellenme Tarihi: 01 Mart 2012
Şuanda ki sürüm: v1.13
Destekleyen Android sürümü: 2.2 ve üzeri
Oyun kategorisi: Yarış
Yükleme sayısı 500.000 - 1.000.000
BOYUT: 25 Mb
FIYAT: Ücretsiz

https://market.android.com/details?id=com.eig.carsandguns

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism