DEAD TRIGGER v1.6.0 Android aksiyon oyunu


Android telefonlarınız için Android 2.2 ve üzeri için en iyi aksiyon oyunlarından birisidir. Oyunda grafikler ve oyun akıclığı ve ses düzeyi oldukça iyi kalitede, iyi eğlenceler dileriz.
APK : DEAD TRIGGER SD DATA: DEAD TRIGGER

Android Jelly Bean için Flash Player

Android işletim sistemindeki Flash desteği sayesinde pek çok WEB sayfasıbilgisayarda nasıl gözüküyorsa akıllı telefon ve tabletlerde de o şekilde gözüküyordu. 

Ayrıca Flash desteği olmayan iOS cihazlara da bu anlamda verdiği destekle rakip olan Android işletim sisteminde, Jelly Beansürümüyle beraber Adobe Flash Player desteği resmi olarak kesilmiş durumda.

Adobe'un aldığı karar, yaz aylarında açıklanmıştı ve artık mobil platformlar için Flash Player'ın geliştirilmesi durdurulmuştu. Adobe artık mobil platformlar için Flash Player çıkarmayacak ve yaz aylarından bu yanaFlash PlayerGoogle Play Store'da bulunamıyor.

Her incelememizin ve güncelleme haberimizin altında Flash Player desteği sorularını gördüğümüz için böyle bir yazı hazırlamam gerektiğini hissettim. Öncelikle yazımıza başlamadan önce belirtmek istiyorum ki Android 4.1 ve üzeri Jelly Bean kullanan hiç bir cihaz resmi olarak Adobe Flash Playerdesteğine sahip değil.
Android 4.1 ya da 4.2 Jelly Bean kullanıcısıyım ve telefonumda ya da tabletimde Flash içerikleri görmek istiyorum diyorsanız yapmanız gereken iki şey var. Bir tanesi Google Play Store'dan Adobe AIR yazılımını yüklemeniz gerekiyor. Adobe AIR üzerinde Flash Player Mobile desteği veriliyor fakat bu tam bizim istediğimiz Flash sürümü değil.
Bir zamanlar markette Flash Player yerini alıyordu
Android ekosistemi için çıkarılmış en son Flash Player sürümü 11.1,Google Play Store'da yüklü değil fakat burada sizler için yüklediğimiz APKdosyasını telefonunuza kurarak, Flash Player desteğini kazanmış oluyorsunuz.
Durumu kısaca özetlemek gerekirse artık AdobeFlash Player'ı mobil sistemler için geliştirmeyecek. Mevcut olan sürüm de Google Play Store'dan kaldırıldı. Fakat kaldırılan bu sürümü dışarıdan yükleyerek, telefonunuza Flash desteği kazandırabiliyorsunuz. Fakat uygulama aylardır güncellenmediği için cihazınızla uygunsuzluk gösterebilme gibi bir sorun da yok değil.

Oyunlar ve Çocuk Gelişimi


Çocukların gelişimi çok küçük yaşlarda başlar. İlk başlarda aile içerisinde verilen eğitim daha sonra çocuğun sosyalleşmesi sonucu oluşan çevresi ile devam eder. En nihayetinde okula başlayan çocuk uzun bir eğitim döneminin ardından gelişimini tamamlar ve topluma, karakterini kazanmış yetişken birer birey olarak katılırlar.
Bu kademelerin en önemlisi hiç kuşkusuz okula başlamamış olan çocukların aile ve çevresi arasındaki etkileşimi ile oluşan gelişimdir. Bu gelişimde aileye büyük bir yük düşer; çocuklarının ileride oluşacak olan karakterlerini zedeleyecek aşırılıklardan kaçınmaları büyük bir önem taşır. Kötü bir psikolojik ortamda yetişen bir çocuğun ileride de karakteri bozuk olarak karşımıza çıkacağı kesindir.
Bunun yanı sıra çocuğun seçtiği arkadaşlar da oldukça önemlidir. Yukarıda bahsettiğimiz gibi çocuk psikolojik olarak sorunlu bir ortamda yetişmemiş olsa da, arkadaşlık kurduğu çocukların nasıl bir ortamda yetiştiğini anlayamayız. Dolayısıyla çocukların arkadaşlıklarını, yaptıklarını, oynadıkları oyunları çok ciddi bir şekilde gözlememiz gerekir.
Çocuklar için oyunlar demişken, küçük yaşlarda oynanan oyunlar çocukların zeka gelişimini hızlandırır. Örneğin bir lego oyunu, çocuğun yaratıcılığını arttırırken, el becerilerini de güçlendirir. Bunun yanı sıra çocuklar hiç kuşkusuz o yaşta eğlenmek isterler.
Futbol oyunları da işte bu ihtiyacı karşılar, dolayısıyla da çocuğun daha mutlu olmasını, psikolojisinin düzgün olmasını sağlar. Bu durum da çocuğun yetişkinliğe adım attığı dönemlerde sağlam bir karakter oluşturmasına ve kendi çocukları için de aynı gelişim ortamını hazırlamasına ön ayak olacaktır.
Zeka geliştirmenin yanında oyunların eğlendirme özelliği olduğunu da söyledik. Çocukları eğlendirecek oyunların başında çizgi film oyunları  ile özellikle erkek çocuklar için vaz geçilmez olan futbol oyunları gelir.
Siz de çocuklar için oyunlar arıyorsanız http://www.oyuncesmesi.com adlı internet sitesini ziyaret edebilir, çocuklarınız için her türlü oyun arşivine sahip olan sitede dolaşabilirsiniz.

Soccer Kicks Android Serbest Vuruş oyunu


Android telefon ve tabletler için Google Play Store'de oldukça ilgi gören Soccer Kicks Android oyununda amacınız seçtiğiniz bölgeden en iyi şekilde frikik kullanarak en iyi puanları almanız.

Oyunda Turnuva moduna girerseniz ne kadar çok gol atarsınız o kadar level atlıyorsunuz . Oyunda ses ve grafikler oldukça iyi düzeyde, iyi eğlenceler.
Sistem gereksinimleri: Android 2.1 ve üzeri
LİNK : Soccer Kicks


Hard Wound v1.00.02 ( Android Aksiyon oyunu )


Android 2.2 ve üzeri Android telefon ve tabletleriniz için güzel bir aksiyon oyunudur, oyunda grafikler ve oyun içi oyun akışları oynanabilirlik düzeyinde.
LİNK : Hard Wound





Angry Birds Oyunları Oyna


Günümüzde çocukların sokaklarda oyun oynaması kavramı yerini bilgisayar oyunlarına bıraktı. Bu durumun yanısıra hem çocuklar hem de yetişkinlerin bilgisayar oyunları ile zaman geçirmesi artık son derece normal bir durum.
Sadece bilgisayarda değil bir çok farklı platformda da oynanabilen oyunların hayatımıza girmesi ile oyun konusunda tercihler farklılaştı. Bu da kaliteli ve kayda değer oyunların ortaya çıkmasını sağladı. Bu oyunlardan biri de angry birds. Kızgın kuşların çeşitli engelleri devirerek düşmanı yok etmelerini amaçlayan oyunda son derece kolay etaplar bulunuyor.
Tabi buna aldanıp angry birds'in bütün etapları çocuk oyuncağı sanmayın. Aşırı derecede zor ve bir o kadar da zevkli etaplarla da tanışmaya hazır olun. Öyle ki bazen tek bir etabı geçmek için bile saatlerce uğraştığınıza şahit olabilirsiniz. Angry birds space, son dönemde en çok tercih edilenler listesinde zirvede yer almaktadır. Bununla birlikte diğer çok farklı angry birds oyunlarını da harbi oyuncu'da oynamanız mümkündür.
Bir çok farklı angry birds oyunu ile harbi oyun keyfini yaşamak ve farklı etaplarda zorluklara rağmen yılmadan sonuca ulaşmak istiyorsanız uçan kahramanlarınızla; yani kızgın kahraman kuşlarınızla; maceraya atılmaya hazır olun.

Galaxy S3 için Android 4.1.2 ( Jelly Bean ) Test Sürümü indir

Samsung Galaxy S3 için Android 4.1.2 ( Jelly Bean ) test sürümü internette yayınlandı.

Android son sürümü olan Android 4.1.2 samsung Galaxy s3 için bugün yayınlandı .


Yeni güncelleme ile şu yenilikler gelecek:

- Aynı anda birden fazla pencere çalıştırılmasına imkan veren ve yeni Note ürünlerinde Multi-Windows olarak gördüğümüz geliştirilmiş çoklu görev fonksiyonu Multi-View.

- kişiselleştirilebilen bildirim paneli

- Note II modelindeki Page Buddy özelliği. Bu özellik S-Pen, kulaklık, Roaming ve dock aktiviteleri esnasında ekranın sağ üst köşesine bir kulakçık ekliyor ve kısayollarla işlemleri daha kolay halletmenize yardımcı oluyor.

- Smart Rotation özelliği : Bu özellik ile ayarlar kısmında bir aktivasyon yapmanıza gerek kalmadan ön kamera bakış açınıza göre ekranı dikey-yatay olarak ayarlıyor.

- Swype benzeri klavye uygulaması

Galaxy S3 indir

Galaxy S3 android 4.1.2

Yüklemek isteyen kullanıcılar test ROM'unu cihazlarına yükleyip deneyebilirler. Fakat garanti konusunda uyarılarılar bulunuyor ve bunlara dikkat etmeleri gerekiyor.

I9300XXELK4 Firmware Details:
Android Version: 4.1.2 – JZO54K (Jelly Bean)
PDA: I9300XXELK4
CSC: I9300OJKELK5
MODEM: N/A
Region: Middle East
Carrier: Branded
Changelist: 487742
Build Date: 8th November 2012
Download: I9300XXELK4_I9300OJKELK5_ILO.zip

Samsung Galaxy S4 Görücüye Çıkıyor

Samsung Galaxy S4
Samsung'un akıllı telefon pazarındaki bir sonraki amiral gemisi Galaxy S IV'ün önümüzdeki yıl başında gerçekleşecek CES 2013'te tanıtılması bekleniyor. 

Teknolojinin hızına yetişmek her geçen gün zorlaşıyor. Samsung’un Galaxy S4’ü doğrulamasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişken, şimdi de cihazın önümüzdeki yılın başında gerçekleşecek CES 2013’te sahneleneceği ortaya çıktı.

Tahmini özellikler ise şu şekilde:

  • Adonis Exynos 5400 Serisi Yonga
  • 2 GHz Cortex-A15 işlemci
  • 4,99 inç ekran
  • 2500 mAh pil
  • Android 4.2/x
  • Bluetooth, NFC, Wi-Fi
  • microUSB
  • 8 mm’den ince
  • Yaklaşık 125 gram

Mart 2013’te piyasaya sürüleceği söylenen Samsung Galaxy S IV; 4,99 inç ekran boyutu ve 2 GHz işlemcisi ile akıllı telefon pazarındaki yeni standartları belirleyebilir.

KAYNAK: www.shiftdelete.net

Sony'den iPhone 5 ve Galaxy S3'e rakip geliyor

Sony son yaptığı açıklama ile Apple ve Samsung'a resmen meydan okudu.
Sony, son yıllarda Dünyada telefon pazarında hep lider olan Samsung ve Apple ile yarışabilmek için her gün  çalışmalarına son hız devam ediyor.

Schie yaptığı açıklamada iPhone 5 ve Samsung Galaxy S 3'e ciddi bir rakip olacak akıllı telefonu çok yakında tanıtacaklarını açıkladı.


Merakla beklediğimiz Sony'nin son model telefonu  CES 2013'te ortaya çıkacağı düşünülüyor.


Son yıllarda Nokia'nın telefon pazarında iyice gerilemesi ile meydan Samsung ve Apple'a kaldı , ama artık Sony'nin de devreye girerek ciddi bir rakip olması lazım diye düşünerek , çıkaracakları telefon umarım savundukları kadar iyi bir telefon olur.

Extreme Fishing 2 v1.0.1 Android oyunu

Extreme Fishing 2 android
Android 2.1 ve üzeri android telefon ve tabletleriniz için Güzel bir balık tutma ve avlama oyunudur.
GOOGLE PLAY STORE: Extreme Fishing 2

Ferrari GT 2 Revolution S60v5 oyunu indir


En iyi ferrari yarış oyunlarından birisi olan Ferrari GT 2 Revolution , güzel grafikler ve oynanabilirlik bakımından süper. Oyunda seçtiğiniz yarış ve araba türünden en iyi dereceleri elde etmeye çalışıyorsunuz . Oyunda oynanabilirlik çok iyi derece , denemenizde fayda var.

OYUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLA
Ferrari GT 2 Revolution symbiqn

Nexus 4 Canlı Duvar Kağıdı Google Play Store'da


LG firması tarafından üretilen Nexus 4'ün arka kapağını süsleyen küçük kare pullar, Android telefonların ana ekranlarına ekstra uygulama ilegeliyor. Nexus 4 Dot Live Wallpaper adlı canlı duvar kağıdı, Google Play Store'da yerini alarak Nexus 4 sahibi olmayanlarında bu keyfi yaşamasına olanak veriyor.

Google Play Store'de 948 KB büyüklüğünde olan bu uygulama Android 2.1 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır. Ayrıca bu uygulama ekrandaki küçük karelerin rengini değiştirebildiğiniz gibi, değişim hızlarınıda ayarlayabilmenize olanak sağlıyor.
LİNK : Nexus 4 Dot Live Wallpaper

Devil Ninja 2 v1.3.3 ( Android Ninja Aksiyon oyunu )


Android 2.2 ve üzeri android telefon ve tabletleriniz için Google Play Store'de çok sevilen aksiyon oyunlarından biri olan Devil Ninja 2 'yi denemenizi tavsiye ederiz. Oyuna online olarak 700 milyondan fazla kişi ekli durumda.
LİNK : Devil Ninja 2GOOGLE PLAY STORE: Devil Ninja 2




Camera ZOOM FX v4.1.1 Android Kamera uygulaması



Camera ZOOM FX play store
Android telefonlarınız için en kapsamlı,en iyi ve en çok kullanılan Kamera programıdır. Camera ZOOM FX Android uygulaması Android 1.6 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır.

Bu uygulama ile çektiğiniz fotoğraflara ya da var var olan fotoğraflarınıza birbirinden güzel görünümler katabilirsiniz.

Şu ana kadar dünya genelinde Google Play Store'de 1 milyondan fazla kez indirilen uygulama, fırça, renk paletleri ve efekt galerisi ile kullanıcıların en çok indirdiği uygulamalardan biri olmuştrur. Mobil cihazın desteklemesi halinde saniyede 10 fotoğrafa kadar seri çekebilen Camera ZOOM FX, başarılı bir fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamasıdır ve her Android telefonda olması gereken bir uygulama.

Third Blade v1.1.0 ( Android RPG Aksiyon oyunu )


Android 2.2 Android tablet ve telefonlarınız için grafikleri kaliteli ve oyun içi oyun efektleri ve geçişleri son derece iyi olan bu oyunu tanıtacağız.

Oyunun adı Third Blade'dir. Android telefonlarınıda RPG aksiyon keyfini Third Blade android oyunu ile yaşayabilirsiniz.
LİNK : Third BladeGOOGLE PLAY STORE: Third Blade






ZENONIA 4 v1.1.0 ( Android Aksiyon oyunu )


Android telefonlarınız için güzel bir aksiyon oyunudur,iyi eğlenceler dileriz.
LİNK : ZENONIA 4GOOGLE PLAY STORE: ZENONIA 4


Battle Killer Stuka v1.0.0 ( Android Aksiyon oyunu )


Android 4.0.3 ve üzeri android telefon ve android tabletleriniz için oldukça kaliteli bir aksiyon oyunudur,iyi eğlenceler dileriz.
LİNK : Battle Killer Stuka

The Amazing Spider-Man v1.1.7 Android Aksiyon oyunu



The Amazing Spider Man androidThe Amazing Spider Man android game
The Amazing Spider Man android oyunu indir
The Amazing Spider Man play store
The Amazing Spider Man apk game
The Amazing Spider Man android apk file
Gameloft Tarafından son günlerde yapılmış olan iyi bir android oyunlarından olan The Amazin Spider Man ile karşınızdayız. Oyunda oyun ve oyun içi ses akışları gayet iyi düzeyde , denemeye değer.

Oyun 3D grafik teknikleri kullanılarak hazırlanmış ve gerçekten grafikler kaliteli olmuş. Ayrıca bu oyunda 21 bölüm bulunmaktadır.

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism