Cep telefonu oyunları ve uygulamaları


Günümüzde teknoloji artık eskisi gibi değil ve teknoloji her gün , her dakika ve her saniye değişmektedir. Sizde eğer bir teknoloji sever ve cep telefonuna ilginiz var ise teknoloji haberlerini takip ediyorsunuzdur.

Cep telefonunda akıllı telefon denince son yıllarda gelişen Android gelmektedir. Android, Google tarafından yapılmış iyi bir işletim sistemidir ve android oyun ve uygulamalar adında Google Play Store'de binlerce uygulama bulunmaktadır. Bu android oyun ve uygulamalarının son yıllarda mobil pazarda üstünlük kurması Symbian'ı düşündürmükte.


Symbian'ı kısaca açıklayacak olursak Symbian, Nokia'nın geçmiş yıllarda çıkardığı bir mobil işletim sistemidir. Symbian s40,s60,os9 diye sürümlere ayrılmıştır . Symbian her ne kadar Android'in gölgesinde kalsada elbette Türkiye'de kullanan halen var. 

Symbian oyun ve uygulamalarını , temalarını ve ayrıca android araba,yarış,aksiyon,macera, oyunlarını ve android güvenlik, grafik,araçlar gibi uygulamalarını www.telefonoyunlari.net sitesimizde güncel olarak bulabilirsiniz.
Share it Please

1 yorum:

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism