Kız Oyunları

Sadece kız çocuklarımız için açılmış olan sitemizi ziyaret etmeyi unutmayalım.

Sitemizde sadece kız çocuklarımız için özel olarak seçilmiş yüzlerce kız oyunları yer almaktadır.

Diğer sitelerin aksine kız oyunları başlığı altında saçma ve kalitesiz oyunlar barınmamaktadır.

Oyunlarımızın çoğu editörlerimiz tarafından özel olarak hazırlanmış olup her yaş kız çocuğu için kız oyunu yer almaktadır.Bazı kız çocuklarımızın ebeveynleri sitemizden hiç kuşku duymasın çünkü sitemizde kız çocuklarımız için olumsuz örnek oluşturacak hiç bir oyun bulunmamaktadır.

Günümüzde dora oyunları,kayu oyunları,alışveriş oyunları gibi oyunlara verilen ilgi her geçen gün artmakta.Sitemizde bu tür içeriğe sahip oyunları bulabilirsiniz.

Sürekli olarak güncellenen sizler için seçtiklerimiz bölümünde farklı farklı 10 adet eğlenceli oyun bulunmaktadır.

Sitemizde ilgi gören oyun kategorilerini biraz açıklayacak olursak;

Barbie oyunları ile kız çocuklarımız birbirinden güzel barbie bebeklerimizi giydirecek onlara bakıcılık yapacak ve eşyalarını düzenleyecektir.Böylelikle kız çocuklarımız gerçek hayatta artık daha temiz ve sorumluluğunu bilen birisi olacak.

Boyama oyunları ile kız çocuklarımız birbirinden farklı şekilleri,hayvanları ve mekanları boyayacak ve renklere olan duyarlılıkları artacak.Böylelikle kendilerini resim sanatı konusunda geliştirecektir.İleride bizlere ve dünyaya katkısı olacak birer ressamlar yetişmesinde büyük bir katkı sağlayacaktır.

Dekor oyunları ile kız çocuklarımız değişik mekanları,evleri,iş yerlerini dekore edecek ve kendilerini dekorasyon konusunda geliştirecektir.Böylelikle kız çocuklarımız değişik değişik dekorasyon tarzları yaratacak hala gelebilecektir.

Çiftlik oyunları ile kız çocuklarımız günümüzün en güzel şeyini yani doğayı tanımlayacak.Bitki,çiçek,sebze,meyve türlerini tanımlayacak ve çiftçiliğe karşı daha duyarlı olacaktır.

Son olarak sitemizde yer alan oyunların tamamı Türkçedir.Sitemizde sadece oynanması kolay fakat eğlencesi bol olan kaliteli ve en yeni oyunlar yer almaktadır.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism