Arçelik Servis - Güvenilir Servis Hizmeti


Ülkemizin en büyük markası olan Arçelik uzun yılları kapsayan tecrübesi, kalitesi ve teknolojisi ile her zaman sizlerin yanında yer aldı. Bu kalitenin ve büyüklüğün getirdiği sorumlulukla da Arçelik Türkiye’ nin ve İstanbul’ un her köşesinde teknik servisleriyle sizlere ulaşmayı amaçlamaktadır. Bu servis ağı kapsamında da Bakırköy Arçelik Servislerimiz müşterilerimizin her zaman hizmetinde. Teknik anlamda tüm sorunlarınıza ve beklentilerinize en kısa sürede cevap vermek, mümkün olan en kusursuz hizmeti sağlamak temel amaçlarımızdan biri haline gelmiştir.

Arçelik Servis

Bu prensiple siz müşterilerimizle ilgilenen teknik ekibimiz her zaman alanında uzman ve nitelikli kişilerden oluşmuş olup sizlere maksimum hizmet kalitesini sağlayabilecek düzeyde bir ekip niteliğindedir. Herhangi bir sorununuza karşı en iyi hizmeti sağlayabilen ekibimiz sizlerin kafasında en ufak bir soru işareti kalmadan problemlerinizi çözerek müşteri memnuniyetini sağlayacaklardır.

Arçelik Servisi

Aldığınız hizmetler içinde sizler için sağladığımız her türlü yedek parça yine 1 yıllık garanti ile Arçelik güvencesi altına alınmış olup yedek parça değişimindeki sorunlarınızı tamamen sıfıra indirmektedir. Bunların yanında her türlü sorun, istek ve şikayetleriniz için 7/24 çağrı merkezimiz sizlere yardımcı olabilmek için hizmet verilmektedir. Kalite ve güvenin nitelikli personelimiz ile her zaman sizlere ulaştırılabileceği servislerimizle müşterilerimizin hizmetinde olacağız.
Share it Please

1 yorum:

  1. Arçelik servis sitesinden online servis kaydı yaptırmıştım. Gelen ekip sorunumu aynı gün çözümledi. Açıkcası uzuun servis bekleme ve uzuun tamir sürelerine alışmış biri olarak, internetten bulduğum bu servisten çok memnun kaldım.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism