Çizgi Film oyunları Oyna


Her insan çocukluğunda mutlaka bir çizgi film izlemiştir. Ancak eski dönemde yapılan çizgi filmler ile günümüzdekiler kıyaslandığında arada ciddi farklar olduğu gözle görülür bir şekilde ortadadır. Çünkü teknoloji gelişmiş, çizgi film üretiminde kullanılan malzemeler çeşitlenmiştir.
Böylece ortaya birbirinden güzel farklı konularda çizgi filmler çıkmıştır. Çizgi film oyunları da televizyon ekranlarındaki bu çizgi filmlerden esinlenerek oluşturulmuştur. Tv kahramanlarının çok sıklıkla ön plana çıktığı bu oyunlar birebir çizgi film ile benzer şekilde üretilmektedir.
Flash oyunları daha çok çocuk yaştakilerin oynadığı düşünüldüğünde çizgi film oyunlarına gösterilen büyük ilgi oldukça normal karşılanmalıdır. Çocuklar ilgi alanına hitap eden, televizyonda gördüklerini yapabilecekleri oyunlara yönelmektedir. Özellikle Ben10, Beyblade, Pokemon gibi çizgi filmlerin sıkça oyunları üretilmiştir. Çocukların aşina olduğu çizgi film karakterleri bilgisayarlara gelmiş, onların emirlerine amade şekilde üretilmiştir.
Artık kahraman sensin! Bu zamana kadar sürekli çizgi film karakterlerinin neler yaptığını izlemekle yetindin. Şimdi sıra sende. Bakalım en çok sevdiğin karakteri oyun içerisinde nasıl yönlendirebileceksin? Onun yeteneklerini ne kadar iyi tanıyorsun? Her şeyin sizin kontrolünüzde olduğunu unutmayın. Zaferden de bozgundan da siz sorumlusunuz. Bu yüzden izlediğiniz çizgi filmleri de göz önünde bulundurarak karakterleri en uygun şekilde yönetmeye çalışın. Hata yapmaktan korkmayın. Çizgi filmlerde dahi sürekli hatalar bulunmaktadır. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarabilmek ve karakterin aynı hatayı tekrar yapmasını önleyebilmektir.

Daha fazla oyun için pamukoyun.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism