İsimli Kolyeler bu sene de moda.

Çoğu insan kendiyle ilgilenirken mutlu olur. Kendini iyi görmek ona pozitif enerji verir. Giydiği, taktığı aksesuarların kendisinden bir parça olduğunu hissetmek ister. Bu iyimserlik ona sosyal hayatında olumlu yansırken iş hayatında da ilerlemesini sağlayacaktır. Günlük şıklığın vazgeçilmezlerinden olan küçük aksesuarlarda kendi isimlerini, sevdiği insanların isimlerini görmek sevdiklerini hep yanındaymış gibi hissetmesini sağlamaktadır. Kendi adının da sevdiği birinin taşıdığı bir aksesuarda olması küçük dokunuşların büyük mutluluklar taşıdığını gözler önüne sermektedir.



Isim yüzük, değişik tasarımlar ile hem istediğiniz kişinin isminin yazdığı hem de sadece baş harflerinin bulunduğu yüzükler anlamına gelir. Sevdiğiniz kişi ile kendi adınızın aynı anda yer aldığı yüzükler ile de hoş bir görüntü, güzel bir hediye sağlayabilirsiniz. Arkadaşınız, sevgiliniz, anneniz, babanız, kardeşleriniz için dilerseniz kendinizin taktığı dilerseniz de onlara armağan edebileceğiniz ve kıyafetlerinize uygun olacak aksesuarlar ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yüzükler, isimlerin yanında küçük kolye uçları ve renkli taşlar ile de hareketlendirilerek giysilerinize hava katmaktadır. Sevginizin en zarif halini parmağınızda taşırken son trendlere de uyum sağlayacaksınız.

Isım kolye, yüzüğün dışında daha çok boyutlarıyla oynanabilecek bir imkân tanınan aksesuar olarak göze çarpmaktadır. Yatay, dikey, monogram şekilde, taşlarla süslenmiş isimleri boynunuzda taşımak ya da sevdiklerinizi boynunda görmek sizi mutlu edecektir. Her anınızı birlikte geçiriyormuş gibi hissedeceğiniz aksesuarları yaratmak da sizin elinizde. Taşını, materyalini, taşının rengini değiştirebilir kendi zevkinize göre ayarlayabilir, giysilerinizle uyumunu sağlayabilirsiniz. Arasında kalp olan, iki ismin verdiği sevgiyi altınla kaplayıp somutlaştırmanın verdiği mutluluğu hiçbir aksesuarda yaşayamayacaksınız. Tüm aile fertlerinizin isimlerinin bir arada olduğu kolyelerin aslında sevginizi göstermenin en kolay yolu olduğunu göreceksiniz.

Hafifliği, zarifliği ve sadeliği ile her yaşa hitap edebilecek bu aksesuarlar, giysilerinizde sırıtmayacak ve boynunuzda ve parmağınızdaki hafif gösterişiyle şık bir duruş sergileyecektir. Kendi duygularınızı paylaşmasını istediğiniz, etkilemek istediğiniz kişiler için de temin edebileceğiniz, kolay ulaşılabilir, arkadaşlarınız için esprili, aileniz için sevgi dolu bir hediye olurken kendiniz için de hiçbir zaman üzerinizde taşımaktan vazgeçmek istemeyeceğiniz bir aksesuar olacaktır.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism