Android'de 2012 Yılında Neler Yaşandı ?


Android'de 2012'de Neler Yaşandı ?
Android , Google'ın açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir ve ilk çıktığı günden biri olabildiğince hızlı bir şekilde gelişmektedir. İlk çıktığı zamanlar Android market isminde olan uygulama mağazası , 2012 Yılında Google Play Store oldu ve daha da gelişmeye devam etti.

Andorid oyun ve uygulamalar appstore'yi geçerek ne kadar iyi olduğunu ispatladı. 2012 'in yazına doğru Çıkan Samsung Galaxy s3 ile android tutkunları yeni bir süper andorid telefon ile daha karşı karşıya.

Bizde android kullanıcılarını düşünerek Sizlere Her android telefonda olması gereken uygulamaları topladık . Sizde bu sayfamızdan android telefonunuza en gerekli programları kurabilirsiniz.

Android siteleride aynen bizim olduğumuz gibi her gün , her zaman gelişmektedir .
Son günlerde Google'ın Oracle ile başı belada, bu bela ne derseniz , Oracle , Google'ın java kodlarını kullanmakta olduğunu ve telif hakkını ihlal ettiğini düşünerek dava etmiştir ve bu dava halen karar aşamasında. En kısa sürede sonuçlanacaktır.

Andoid'de son günlerde gündeme gelen Andorid 5.0 ile söylentiler devam ediyor. Adı ise Android Jelly Bean olacağı tahmin ediliyor. Andorid 2012 ' de Google Play Store ile 2012 yılında da gelişmeye devam ediyor.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism