Türkiye’nin En Hit Güney Kore Sitesi Koreantürk!

"Kore dediler geldik!" sloganıyla Türkiye’deki tüm kore fanlarının en uğrak sitesi koreanturk.com 2009'dan beri sayıları her geçen gün büyüyen kore fanlarına her konuda hizmet vermektedir. Gönüllü kişilerin destek vererek geliştirdiği site tamamen kendi emekleriyle çevrilen haberlerin, dizilerin, şarkıların bulunduğu bir sitedir.

Koreanturk.com birçok kişinin hayallerini süsleyen ülke Güney Kore hakkında kültüründen sanatına; mimari yapısından diline birçok konuya ulaşabileceğiniz bir sitedir. Merak ettiğiniz konuları ilgili alt başlık altında okuyabilirsiniz. Sitede forum oyunları, yarışmalar, çekilişler ve daha birçok aktiviteye rastlayabilirsiniz.
Bunların yanı sıra kore fanı olmayan birinin bile açıp tekrar tekrar izlemek istediği kore dizileri ni siteden online izleyip, yorumlayıp, dizinin bölümlerini indirebilirsiniz. Forum paneli haricinde dizi panelinde de chat yapabilir, takip ettiğiniz diziler hakkında konuşabilir, 'ne izlesem?' tavsiyeleri alabilirsiniz.



Evet, sizin gibi birçok kore hayranı var. Forum bölümünün en alt kısmında birçok korefanıyla konuşabilir, bilgi alışverişinde bulunup keyifli zaman geçirebilirsiniz. Belki de aynı şehir, hatta aynı semtte bulunduğunuz bir kore fanıyla bu bölümde tanışabilirsiniz. Özel mesaj sistemiyle her gün konuşabileceğiniz sıkı bir fanla karşılabilirsiniz. Hayranı olduğunuz oyuncu, şarkıcı veya grubun en güncel haberlerini takip edebilir,yorumlayabilirsiniz.
Haftanın belirli günleri Koreantürk Radyoda Djlerimizi dinleyebilir, istek parçalarda bulunabilir, konuşulan konuya ortak olabilirsiniz. Belki de onlarca kez dinleyeceğiniz bir parçayla karşılaşırsınız?
Yeni gruplar keşfedebileceğiniz, onlar hakkında bilgi alabileceğiniz Kpop bölümü; oyuncular, sunucular ve daha birçok kişi hakkında çıkan haberleri takip edebileceğiniz Kore Magazin Haberleri bölümü, izlediğiniz dramanın içeriğini öğrenebileceğiniz K-Drama bölümü size yardımcı olmak için hazırlandı. Hayran kitlesini merak ettiğiniz grup veya oyuncunun fan clubını takip edebilir, birçok hayranla iletişim halinde olabilirsiniz.
Tamamen gönüllü çalışma esasına bağlı Çeviri Ekibimizle, forum yöneticilerimizle, dizi paneli yöneticilerimizle ve daha birçok kişiyle karşılaşabileceğiniz bir yer var!
Bir çok görüş, haber ve duyuruya açık olan bu site sizleri de yanına çağırıyor.
Burada sizi bekleyen sıcak bir aile var, buyrun bize katılın daha büyük bir aile olalım. Siteye şu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.koreanturk.com
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism