Sony Ericsson Xperia Arc S Hakkında Bilgiler

Sony Ericsson Xperia Arc S
"Şimşek kadar hızlı Xperia™" sloganıyla yola çıkılan satış eğilimi; üretilmeye başlayalı 4 ay olmasına rağmen, çeşitli ülke operatörleriyle yaptığı anlaşmalar sayesinde, tanıtımı ve satın alan kişiler tarafından olumlu görüşleriyle birlikte büyük bir hız kazanmıştır.

Sony Ericsson Xperia™ Arc S, 117 gram ağırlığında ve bu ağırlık telefonu daha kolay kullanımda olumlu etki yapmaktadır. Ekran çözünürlüğü 4.2 inç/ 480x854 piksel olmakla birlikte, geliştiricisi(Mobile Bravia Engine) tarafından güçlendirilmiş kapasitif dokunmatik ve arkadan aydınlatmalı led ekran bulunmaktadır. Çizilmelere dayanıklı bu eşsiz ekran, tam 16 milyon renk gösterebiliyor.

Diğer eşsiz özelliği ise, bir alt modeli 1 GHz işlemci hızı olan Arc 'ten farklı olarak Arc S 'da 1.4 GHz işlemci hızı mevcut. RAM 'ı 512MB olmasına rağmen desteklenen sistem gayet hızlı ve akıcı. 32GB 'a kadar çıkan hafıza MicroSD kart özelliğine sahip. Artı yanı ise telefonu sipariş ettiğinizde yanında hediye olarak beraberinde 8GB MicroSD hafıza kartı gelmektedir.

İnternet hızı anlatılmaz, yaşanır denilebilecek nitelikte. Bir alt sürümü Arc 'ta 7.2 Mbps hızında HSDPA kullanılabilirken, Bahsettiğimiz Arc S 'da 14.4 Mbps hızında HSDPA desteği ile yüksek bağlantılara çıkabiliyorsunuz.

Kamera ise 8.1 MP olmakla birlikte, sensörü Exmor R olduğu için çekim kalitesi ortalamanın üzerindedir. Bazı çekimlerde kamerayı kaydırarak 3D çekimler yapabilirsiniz. 3B kamera ile yani Sweep Panorama ile eşsiz manzara fotoğrafları ve açılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Video kamerasını aktifleştirdiğiniz zaman 720p video kaydı gerçekleşebiliyor.

İşletim sistemi olarak Anrdoid 2.3 sürümü kullanılmaktadır. Siz android sürümünü ileride güncelleyebilirsiniz. Edge, 3G, Navigasyon, Mp3, Mp4, HD video, Bluetooth, USB, Wi-fi gibi özellikler de mevcut.

Fiyat aralığı 1.090 ile 1.500 TL arasındadır. Fiyat uçuk gelebilir ama taksitli alırsanız telefon elinize geldiğinde size ne kadar çok yakıştığını ve kullanışlı bir telefon olduğunu farkedeceksiniz. :)
Share it Please

2 yorum:

  1. İphone 4 ile kapışır bence zarif ve güzel bir cihaz almayı düşünüyorum. r 10

    YanıtlaSil
  2. android işletim sistemi kullanması xperia arc s için büyük bir avantaj. android market sayesinde yüzbinlerce uygulama edinilebiliyor.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism