Çilek Oyun 6 Yaşında!


Avrupa İnteraktif Reklamcılık Birliği’nin yaptığı “Mediascope Europe” araştırmasına göre Türkiye’deki internet kullanıcılarının en az dördünden birinin, haftalık internet kullanma saatinin 16’ya ulaştığı görülüyor. Peki, internet kullanıcıları bu haftalık 16 saat içinde neler yapıyor. Sizler için bu yaşımızda internet dünyasına adım atalı 6 sene olan ve güvenirliği ile siz değerli ailelerin sevgisini kazanan cilekoyun.com adresli internet sitesini tanıtacağız.

Her ne kadar son zamanlarda sosyal paylaşım ve iletişim sitelerinin popülaritesi artmış olsa da, internet kullanıcılarının eğlence ihtiyaçları, bu siteler tarafından tam olarak karşılanamamakta... İşte buna dayalı olarak flash Oyun sitelerinin sayısında da bir artış görülmekte; ancak bu durum da baştan savma sitelerin de çoğalmasına neden olmaktadır. Özellikle de bu tür sitelerde çocukların ruhsal sağlığını olumsuz etkileyebilecek türden oyunların bulunması, belki de en önemli eksilerden bir tanesidir. Bunların aksine bazı oyun siteleri ise bu konuda oldukça titiz davranmakta, bu durumu kendisine bir ilke edinmektedir.

“Var mı Çilek Oyun gibisi?” sloganıyla yola çıkan Çilek Oyun ekibi, çocukları fiziksel, bilişsel ve sosyal açıdan sağlıklarını olumsuz etkileyen oyunları sitesinden uzak tutan, sansürleyen çalışkan sitelerden biridir. Bunların aksine eğitici ve öğretici oyunları seçimiyle dikkatleri üzerine toplayan Çilek Oyun, hem ebeveynlerin hem de eğitmenlerin gözüne girmeyi başarmış durumda.

Sıkı ve disiplinli bir çalışma ekibiyle sadece buna odaklanmayan Çilek Oyun, sitesinin her zaman güncel olmasına ve seri oyunları bulundurmasına da dikkat ediyor. Hemen hemen her gün yeni Oyunlar ekleyerek kullanıcılarına devamlılığı tükenmeyen bir hizmet sunuyor. Bu hizmeti sunmaya başlamasının ardından 6 sene geçen bu sitede, üyelik imkânı da bulunmakta. Üye olarak favori oyunlarınızı belirleyebiliyor, oylamalara katılabiliyor, kendinize özel bir profil sayfası oluşturabiliyorsunuz.

Şık ve sade tasarımını da belirtmeden geçemeyeceğimiz bu sitede oyunlara ait detaylı açıklamalar ve ipuçları da bulunmakta. İşbu sebepten dolayı oyunları çözmekle uğraşma zâhmetinden de kurtaran Çilek Oyun’un bir de Facebook sayfası bulunmakta. Günümüzdeki bunca basit oyun sitesinin aksine kendisini sürekli geliştirerek ve yenileyerek artı puanları toplayan bu siteye http://www.cilekoyun.com adresinden,
Facebook hayran sayfasına ise http://www.facebook.com/cilekoyun adresinden ulaşabilirsiniz.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism