İkikisilikoyunlar.net - Arkadaşını al gel diyor!

Günümüzde hızla gelişen internet sektörünün bizlere sunduğu binlerce aktivite her yaş grubundan insanı saatlerce bilgisayar başında kilitliyor. İlgi odağımız olan oyun siteleri boş zamanlarımızın eğlence merkezi haline gelmiş durumda. Arkadaşlarımız ile birlikte ve keyifli vakit geçirmek için düzenlediğimiz oyun etkinlikleri sanal âleme taşınmaya devam ediyor. 2 Kişilik Oyunlar denildiğinde akla ilk gelen site ikikisilikoyunlar.net birbirinden yeni, güzel, kaliteli ve heyecanlı oyun seçenekleri ile bize ve arkadaşlarımıza bitmek bilmeyen eğlence vaat ediyor.

Her zevke hitap eden binlerce oyun arasından istediğinize ulaşmanız da son derece basit. İçeriklere göre düzenlenmiş oyun kategorileri dilediğiniz tarzda oyunları denemenize olanak sağlıyor. Tasarımı sade ve kullanışlı olan site en yeni oyunları ve en popüler oyunları size ayrıca sunmakla kalmıyor, dilediğiniz oyunu elinizin altında bulabilmeniz için bir de oyun arama seçeneği barındırıyor. Tek başınıza oynadığınız klasik oyunların iki kişilik versiyonları bulunduğu gibi, seri oyunlara da anında ulaşabiliyorsunuz. Her oyunun ayrıntılı açıklaması ve tuş kombinasyonları bulunuyor. Tek başınıza oynayabileceğiniz tek kişilik oyunlara da 2 kişilik oyunlara olduğu gibi her geçen gün yenileri ekleniyor. Türkiye’de alanında ilk olma özelliğine sahip site geniş arşivi ve mükemmel tasarımı ile rakiplerinden ayrılıyor.
Bu geniş spektrumlu sektörde güvenlik de hepimiz için oldukça önemli. Her gün aralıksız güncellenen siteye eklenen oyunlar içerik denetiminden geçiyor. Siyaset, şiddet, cinsellik gibi çocukların psikolojisini ve ahlakını olumsuz etkileyebilecek içeriklerden arındırılmış sitede argo ve vahşet içerikli reklamlar da yayınlanmıyor. Bu sayede ebeveynlerin de gözdesi hâline gelen İkikisilikoyunlar.net çocuk portalına, çocuklarınızı gözünüz arkada kalmadan emanet edebilirsiniz.



Buraya kadar anlatmışken bir de favori oyunlara örnek vermeden geçmek olmaz! Tüm Türkiye’yi, ilk çıktığı günden bu yana kasıp kavuran Neşeli Sakızlar oyununa kısaca değinelim: Birbirine yardım etme yoluyla oynanan ilerlemeli oyunlar grubunda olan bu oyun, sade grafikleri ve oynanabilirliği ile favori oyunlar arasına girmiş durumda. Bir adet pembe, bir adet de turuncu sakızdan oluşan kahramanları, ok tuşları ve “W, A, S, D” ile kontrol etmek mümkün. Oyunun en güzel fırsatlarından biri de, arkadaşınızın karakteri öldüğünde onu geri getirebilmek! İlerleyen bölüm boyunca, “R” harfi bulunan kutulardan herhangi birini patlatarak arkadaşınızın karakterini tekrardan canlandırabilirsiniz.

Oldukça büyük bir hayran kitlesi olan site, sosyal medyaya da ağırlık veriyor. Hemen Facebook’ta oturumunuzu açın, https://www.facebook.com/ikikisilikoyunlar adresine girin, sayfayı beğenenler arasında siz de yerinizi alın. Twitter adresini takip etmek için ise https://twitter.com/ikikisilikoyun fan sayfasını kullanabilirsiniz. Bu sayede oyunlarla ilgili yenilikleri fan sayfasından takip edebilir, görüşlerinizi diğer oyun tutkunları ile paylaşabilir, ipuçlarını öğrenebilirsiniz. Aman dikkat; site bağımlılık yapabilir, bir an önce İkikisilikoyunlar.net çocuk portalını sık kullanılanlar listenizin başına taşıyın. İyi eğlenceler!
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism