Oyun Severler İçin Bomba Gibi Flash Oyun Sitesi

Herkesin içinde mutlaka bir çocuk vardır. Nasıl olmasın ki? Hepimiz bir gün çocuk olmuştuk. Aslında ne kadar büyürsek büyüyelim hepimizin bir yarısı aslında çocuk. Bundan 20 – 25 yıl öncesine kadar teknoloji bu kadar gelişmiş değildi. Ama şuan avatar oyunları hayata giriyor. avatar oyunu’nu artık herkes oynayabilecek. Hal böyle olunca da oyun oynaya bilmek için çocuk olmak lazımdı hep çocuk kalmak lazımdı. Hepimiz çocuk olduk ama çocuk kalamadık. Büyüdük. Teknolojinin gelişmesiyle bu durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Genç okuyucularımız belki hatırlamayabilirler 1985li 1990lı yıllarda günümüzde nasıl bilgisayar ve bilgisayar türevli elektronik cihazlar popüler ise işte; 1990lı yıllarda atari adında bir oyun konsolu en popüler oyun konsoluydu. Hiç içinizden bilgisayardaki avatar oyun zevkini hiçbir şey vermez demeyin. Gerçekten de oynaması çok zevki, çok keyifli bir oyun cihazıydı.
Üstelik ilk oyun cihazı olduğunu da ayrıca belirtmek isterim. Çünkü günümüz gençleri elektronik ortamında oyun sektörü bilgisayarla geldiğini sanıyor. Ama durum hiç de onların sandığı gibi değil. Neyse biz konumuza devam edelim. Bu oyun cihazı dikdörtgen şeklinde günümüz PlayStation büyüklüğünde ama biraz daha kalını bir cihaz. Yine PlayStation gibi televizyona bağlardık bu cihazı. Adaptörü nedense çok büyük ve çok ağırdı. Cd konulacak yeri yoktu. Cd yerine kaset koyardık; oyun kaseti. Bu oyun kasetinin 99 oyunluk 500 oyunluk ve 999 oyunluk çeşitleri vardır. Ama içlerindeki pek çok oyun aynıydı. Mario o dönemlerde meşhur olmuştu. Pek çok çocuğun vazgeçilmezleri arasındaydı. Sonra zamanla teknoloji gelişmeye başladı. Mario amcamız yavaştan yavaş’tan unutulmaya başlayacaktı. Cep telefonların yaygınlaşmasıyla atari oyun konsolları ağır bir darbe aldı. Daha sonra bilgisayarların gelişip yaygınlaşmasıyla atari oyunları tarihe karıştık desek yeridir. Günümüzde oynayan yok denecek kadar azdır desek yeridir.

Bilgisayarın gelişmesine bağlı olarak oyun firmalarının sayısında muazzam bir artış oldu. Sayıları günden güne arttı. 5 idiler 10 oldular bir ara 100leri buldular, şimdilerde dur durak bilmiyorlar sürekli artıyorlar. Bu iyi bir şey ama oyun severlerin beğenisini kazanacak oyun yapan şirketler dünyada bir hayli az. 3 – 5 oyun firması var: yeni bir avatar oyun çıkaracağını duyurduğunu zaman; oyun severleri heyecanlandıran, gecenin zifiri karanlığına aldırmadan oyunları tüm dünyada en erken alabilmek için sıraya sokan. Diğerleri vasat oyun üretiyorlar. Grafikleri, oyun kurguları, efektleri kötüde ondan oyun severleri heyecanlandırmıyor bu oyun şirketlerinin çıkaracağı oyunlar. Ve en son çıkan ve hayran kitlesi oluşturan avatar oyunu sitemizde mevcut.

Avatar, filmini çoğumuz izlemişizdir. Avatar filmi çok beğeni almış ve büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur. Ayrıca avatar çizgi film’ine de değinmek gerekiyor. Çünkü avatar çizgi filminide çoğumuz izlemişizdir. Avatar çizgi filmi çok tuttuğu için film’i çektirilmiştir.
Fakat bizim sitemizde Avatar oyunları ağırlıklı. Sitede Avatar oyunları yaygın olup birçok oyuncu tarafından beğenilmektedir. Bazılarınız tamam artık oyun sektörünün son hali bu diyebilir. Değil arkadaşlar. Artık günümüzde avatar oyun sektörü çok genişledi. Bu son 2 - 3 yılda da Flash avatar oyun sektörü adeta bir patlama yaptı. Pek çok kişinin büyük küçük demeden ilgisini çekmeye başladı; bu Flash avatar oyun siteleri. İş yerindesin üzerinde yoğun bir iş temposu ve buna bağlı olarak da biraz stres var bu stresi 10 – 15 dakika oyun avatar oynayarak atmak istiyorsun ama nasıl? Şimdi oyun yüklemeye kalksan zaten 10 – 15 dakikan gidecek. İşte bu noktada Flash avatar oyunları devreye giriyor. Avatar oyunları çok beğeni aldı. Hemen anında istediğin avatar oyunu istediğin zaman oynaya biliyorsun. Avatar, ama her şeyin iyisi kötüsü olduğu gibi Flash avatar oyun sitelerinin de iyisi kötüsü elbette ki var. Piyasadaki pek çok Flash oyun sitesinde birbirlerindeki aynı oyunları yayınlamaktalar. Kendilerine özgü avatar oyunları yok. Yani piyasada ki diğer Flash sitelerinden hiçbir farkları yok. Ama bir Flash oyun sitesi var ki: avatar oyunları hiçbir sitede bulamazsınız ve avatar oyunu o kadar gerçekçi o kadar eğlenceli ki o anın keyfini çıkarmaya bakarsınız. Şimdi pekiniz o sitenin ismini merak ettiniz değil mi? İşte o sitenin adı: ‘’avataroyunlari.tv.tr’’

avataroyunlari.tv.tr gerçekten de bünyesinde sıra dışı birbirinde güzel oyunları bünyesinde barınıyor. Şu sıralar sitedeki Avatar oyunu en popüler oyunlar arasında. Her geçen gün siteye spor oyunlarında yarış oyunlarına, macera oyunlarında avatar oyunlarına onlarca yeni oyun ekleniyor. Deneyin pişman olmayacaksınız!
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism