Profilo - Beyaz Eşya üreticisi

Profilo ülkemizin en çok tercih edilen beyaz eşya üreticisidir. Beyaz eşya adına tüm cihazları üreten markanın İstanbul bölgesinde bir çok servisi mevcuttur. Bizler özel servis olarak hizmet veriyoruz. Sektörün en büyük özel servis firmalarından biri olarak Anadolu Yakası ilçelerinde ikamet eden Profilo kullanıcılarına garantili tamir hizmeti veriyoruz. Firmamızda bünyesinde olan teknisyenlerimiz tüm profilo cihazlara garantili çözümler üretiyor. Beyaz eşya cihazların tamirinde iddialıyız. Sektörün en eski firmalarından biri olan servisimiz tüm Profilo marka cihazların yedek parçalarına sahiptir. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, ocak, buzdolabı, derin dondurucu gibi tüm cihazlar için onarım hizmetimiz vardır.

Kayışdağı Profilo Servisi

Kayışdağı, Ataşehir bölgesinin merkezi mahallesidir. Bölge servisimiz cihazlara aynı gün içinde müdahale edecek imkanlara sahiptir. Yıllardır semtte bulunan bölge servimiz Ataşehir'in kendisi ve civarında ki ilçelere hizmet sunuyor. Bölgenin en çok tercih edilen özel profilo servisi sorunlara kısa zamanda ve yerinde çözüm üretiyoruz.

Gülsuyu Profilo Servisi

Maltepe'nin en tecrübeli ve köklü servisi olan firmamız tüm sorunlara aynı gün içinde çözüm sunuyor. Beyaz eşya cihazlarınızda ki tüm arızaları servisimizle paylaşarak aynı gün içine veya müsait olduğunuz bir zamana servis talebinde bulunabilirsiniz. 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz sizlerden gelen çağrıları kesintisiz olarak karşılıyor. Profilo Servis firmamız her türlü konuda full donanımlı ve modern bir firmadır. Arızalı Profilo marka tüm cihazlar için servisimizden destek talep edebilirsiniz.

Kaynak : http://www.profiloteknikservis.org/
Share it Please

1 yorum:

  1. Profilo'nun anneler günü reklamlarına bayılıyorum. Çok etkileyici..

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism