İnönü'de Bir Zafer Daha

İnönü'de Bir Zafer daha
Ligde iki gol atan oyuncusu olmayan Beşiktaş'ta dün de İsmail Köybaşı sahne aldı. 36 metreden yolladığı füzeyle Ankaragücü önünde 3 puanı getirdi


Beşiktaş 'fırtınalı geçen günleri' bir an önce geride bırakmak isterken dün A.Gücü'nü yağmurlu ve fırtınalı bir havada karşıladı. İsmail'in attığı golle 3 puanı almayı başarırken zorlu dönemeç olan Kasım ayı için iyi bir moral yakaladı. İlk dakikalarda taraftarın takıma desteği ve Nihat'ın hırsı dikkat çekti. Mustafa Denizli'nin verdiği 11 kararlarından 'Ekrem Wolfsburg maçına mı saklandı?' düşüncesi izleyenleri kaplarken 8'de Nihat'ın kullandığı köşe vuruşuna Nobre altı pasın içinde kafayı vurdu ancak kaleci Serkan çizgi üzerinden çıkardı. Hemen sonrasında Nihat'ın bu sefer sağdan ortası Ernst'in auta giden kafa vuruşunda takımın hırsını göstermesi açısından önemliydi. 16'da Ernst'in bıraktığı topa İsmail 36 metreden vurdu, savunmadan seken top filelerle, genç futbolcu da tribünlerle buluştu: 1-0. 32'da Broggi'nin pasıyla buluşan Murat topa dokundu fakat top Rüştü'de kaldı. 44'de Nihat'ın vuruşu kaleye paralel geçti. Gerilerden gelen Nobre de dokunamayınca top auta gitti.


UMUTLAR TAZELENDİ


2. yarıda takımlar dengeli mücadelelerini sürdürdüler. 59'da sağdan inen Ekrem'in şutu sol kanattaki Yusuf'a adeta pas oldu. Tecrübeli oyuncu İsmail'e verdi, genç oyuncunun ortasını Nobre'den önce Ankaragücü savunması kornere gönderdi. 82'de topla ceza sahasına soldan giren Bobo pasını Tabata'ya çıkardı. Brezilyalı oyuncunun şutu kalenin sağından dışarı çıktı. 84'te Ekrem'in pasıyla kaleyi cepheden gören Tabata'nın vuruşunu Serkan kornere gönderdi. 88'de Meye'nin şutunu Rüştü çıkardı, Hürriyet'ten önce İsmail mutlak bir golü çıkararak maçın adamlığına aday olurken Beşiktaş'ın savunma zafiyetinin var olduğunu bir kez daha hatırlattı. Fırtınalı bir gecede Beşiktaş tek golle sıcak 3 puan aldı. Wolfsburg maçı öncesi umutlarını da, moralini de ısıtarak ayrıldı.

kaynak : sabah




Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism