Pes 2013 Android - Java - Symbian ve iPhone oyunu

Pes 2013 android
PES 2013'ü bekleyenlere müjde! Oyunun çıkış tarihi Konami tarafından bugün açıklandı. Eğer PES 2013'ü bekliyorsanız, 21 Eylül tarihinde tüm dünyada PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasada olacağını duymak sizi oldukça sevindirecektir.

En iyi Futbol oyunlarından biri olan Konami yapımı Pes oyunu , artık 2013 versiyonu ile karşımıza çıkmaya hazır, alttaki tanıtım videosunda PC'ler için Nisan'da çıkacağı belirtiliyor , ayrıca Bilgisayar için nisanda çıkarsa en geç 3-4 ay içide android , symbian , iphonelar içinde çıkacaktır.

Pes 2013 ' de artık diğer pes serilerine göre grafikler artık tamamen gerçeğe yaklamış diyebiliriz, Oyunda videolarda ve tanıtıcı resimlerde genellikle C.Ronaldo kullanılmış.
Pes 2013 android - symbian - java ve iphone sürümleri çıkar çıkmaz telefonoyunlari.net sitemize eklenecektir. Şimdilik takip etmeye devam edin.
PES 2013 VİDEO
Share it Please

1 yorum:

  1. Konuyu görünce bir an heycanlandım. PES benim favori oyunumdur. Az önceden beri sitenizdeki paylaşımlarınızı takip ediyorum. Cep telefonları için gerçekten çok iyi olabilecek uygulamalar var. Sanırım sitenizi yer imlerim arasına eklemeliyim. PES 2013'ü de meraklı bekleyecez. :)

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism