Angry Birds Oyunları Oyna


Günümüzde çocukların sokaklarda oyun oynaması kavramı yerini bilgisayar oyunlarına bıraktı. Bu durumun yanısıra hem çocuklar hem de yetişkinlerin bilgisayar oyunları ile zaman geçirmesi artık son derece normal bir durum.
Sadece bilgisayarda değil bir çok farklı platformda da oynanabilen oyunların hayatımıza girmesi ile oyun konusunda tercihler farklılaştı. Bu da kaliteli ve kayda değer oyunların ortaya çıkmasını sağladı. Bu oyunlardan biri de angry birds. Kızgın kuşların çeşitli engelleri devirerek düşmanı yok etmelerini amaçlayan oyunda son derece kolay etaplar bulunuyor.
Tabi buna aldanıp angry birds'in bütün etapları çocuk oyuncağı sanmayın. Aşırı derecede zor ve bir o kadar da zevkli etaplarla da tanışmaya hazır olun. Öyle ki bazen tek bir etabı geçmek için bile saatlerce uğraştığınıza şahit olabilirsiniz. Angry birds space, son dönemde en çok tercih edilenler listesinde zirvede yer almaktadır. Bununla birlikte diğer çok farklı angry birds oyunlarını da harbi oyuncu'da oynamanız mümkündür.
Bir çok farklı angry birds oyunu ile harbi oyun keyfini yaşamak ve farklı etaplarda zorluklara rağmen yılmadan sonuca ulaşmak istiyorsanız uçan kahramanlarınızla; yani kızgın kahraman kuşlarınızla; maceraya atılmaya hazır olun.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism