Neden Android Telefon Seçmelisiniz ?



Günümüzde en çok kullanılan telefonlar , akıllı telefonlardır . Bu telefonların kullanılma sebepleri , iş ortamından olanlara Office programları sunması ve normal kişilere ise birbirinden güzel Google Play Store oyunları ile keyifli ve eğlenceli dakikalar sunması.

Akıllı telefon çılgınlığı son 2 seneye göre , 2012 senesinde büyük bir sıçrama yaptı. Önceden tek tük kişide olan bu akıllı android telefonlar , şimdi neredeyse çocuklarda bile bulunmakta.

Peki Android telefon veya tablet seçerken nelere dikkat etmeliyiz ?
Kesinlikle alacağınız telefon veya tabletin fiyatının düşük olması sizi ekonomik davranmaya yöneltmesin. Çünkü ucuz android ve telefonlar ya çin malıdır yada işe yaramaya modellerdendir. Bir Samsung veya Xpreia tablet veya telefonların yerini tutamaz.

Peki Hangi Modelleri önerirsiniz ?
Android telefon düşünüyorsunuz ve fiyatı biraz ekonomik olsun diyorsanız , kesinlikle Samsung Galaxy Ace öneririm. Profesyonel android kullanıcısı olmayanlar için kullanışlı bir akıllı telefon .Eğer bütçeniz geniş ise Sony Xperia modellerini ve Htc One modellerini düşünebilirsiniz.

Aldığım Android telefonu Nasıl kullanmamı önerirsiniz ?
Android telefon veya tabletinize uygulama ve oyunlarınızı kesinlikle Google Play Store’den indirmenizi öneririz . Dışardan aldığınız linkleri sadece güvendiğiniz ortamdan alın , çünkü son yıllarda android telefonlar virüs bulaştırma baya genişledi , kendinizi riske atmayın.

Aldğım Android telefon veya tablete en iyi oyunları nasıl bulabilirim ?
Eğer oyun yüklemek için telefonunuzda bakiyeniz var ise Google Play Store’de ücretli olan en popüler oyun ve uygulamalardan beğendiğinizi indirebilirsiniz. Ancak benim bütçem yok diyorsanız Google Play Store’de ücretsiz en popüler oyun ve uygulamalarından yararlanarak Android telefon ve tabletinize birbirinden güzel oyun ve uygulamalar kurabilirsiniz.

Telefonoyunlari.net admini olarak önerebileceğiniz oyunlar nelerdir ?
Kesinlikle Gameloft oyunlarını öneririm , her ne kadar çoğu ücretli olsada aldığı parayı hakkediyor.oyun olarak ise Contract Killer 2 , Call of duty Black ops , Fruit Ninja , Angry Birds , Asphalt 7 oyunlarını önerebilirim.

BU MAKALE www.telefonoyunlari.net TARAFINDAN YAZILMIŞTIR , İZİNSİZ KOPYALANAMAZ.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism