Pepee oyunları


Pepee, Anadolu’da konuşma zorluğu çeken çocuklara takılan pepe isminden gelen hem bir Türk çizgi diziye hem de oradaki baş karaktere ismini vermiştir. Baş karakter olan pepee 4 yaşında olan ve konuşma zorluğu çeken ve çizgi dizinin devamında bunu atlatıyor olan bir erkek çocuktur.



Senaryosu oyuncu Ayşe Şule Bilgiç’e ve müzikleri ise Anadolu rock şarkıcısı Kıraç’a ait olan çizgi dizi Eskişehir de Düş yeri Çizgi Film Stüdyosu tarafından hazırlanmakta ve 3-6 yaş grubu çocuklara hitap etmek için TRT çocuk kanalında çocuklarla buluşmaktadır. Pepee çizgi dizisinde pepeden başka şusu, sila, zulu, maymuş, bebe, anne, baba, teyze, enişte, köpüş, kaliş, eke gibi karakterlerde bulunmakta ve çocuklar tarafından pepe çok benimsenmektedir. Neşeli hali ve sevimli tavırlarıyla çocukların hayal gücünü genişleten Pepee aynı zamanda aile hayatının varlığı ile de gerçeklikten koparmadan ilerlemektedir.* Küçük yaşlardaki çocukların eğlenceli bir arkadaşı haline gelen çizgi film karakteri olan Pepee televizyon ve oyuncaklardan sonra şimdi de bilgisayar ortamında pepee oyunları ile çocuklara eşlik etmek için beklemektedir.

* Pepee oyunları çocukların vazgeçilmezi haline gelmesinin yanı sıra renkli düzenlemeleri ve her geçen gün bir yenisi eklenen oyunları ile büyüklerin de dikkatini çekebilecek kadar geniş bir kitleye sahiptir. Madenci pepee, kuzu oyunları, matematikçi pepee, meyveci pepee, çiçekçi pepee, aşık pepee, beyin testi, anne yapboz, akıllı pepee oyunları, oyuncu pepee, pepee bulmaca, pepee ağaç oyunu, pepee balık bakma oyunları ve daha fazlası ile farklı yaş gruplarına, farklı cinsiyetlere ve farklı zevklere hitap edebilecek kadar çok oyuna sahip olan pepee arkadaşları tarafından ne kadar çok sevildiğini bilip onları televizyon da, oyuncak olarak ve bilgisayarda da yalnız bırakmamaktadır. Bunların yanında şimdi çarşafa, örtüye, kıyafete, ayakkabıya taşmış bir sevgiye dönüşen pepee oyunları çocuklar tarafından tercihi mümkün olmayan bir oyun olmaya devam edecektir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism