Yangın Ve Söndürme Çeşitleri Nelerdir ?

Yangın Ve Söndürme Çeşitleri

Ülkemizde ve Dünyanın birçok bölgesinde çeşitli nedenlerden dolayı yangınlar olmakta ve bunun sonucunda can kayıpları ve mal kayıpları yaşanmaktadır. Mal Kaybına uğramış firmaların Zaralarına asgariye indirmek için çalışmalar yapması gerekmektedir. Bunun için öncelikle projelendirme, yangın durumunda konusunda uzman firmalarla çalışması gerekmektedir.

fm 200

2007 yılından beri birçok bina, avm ve işletmelere çözüm sunmuş Dost Teknoloji Yangın ve Güvenlik Sistemleri, firmalara yangın konularında sertifikalı eğitimler vermektedir. Ayrıca işletmelere yangın konularına çözüm getirecek çalışmalar sunan Dost Teknoloji Yangın ve Güvenlik Sistemler, birçok faaliyet alanı müşterileri konusunda uzman ekibi ile hizmet sunmaktadır.

Yangın söndürme çeşitleri vardır. Bunların birçoğu gazlı söndürme sistemleridir, günümüz teknolojisinde en çok tercih edilen sistemlerdir. Sistemle ilgili detaylı bilgi almak için Dost Teknoloji Yangın ve Güvenlik Sistemlerine ait http://www.dostteknoloji.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gazlı Söndürme sistemlerinin çeşitleri ise FM 200, ARGONFİRE, CO2 veF13 sistemleridir. fm 200 Gazlı Söndürme sistemleri yurt geliştirilen bir söndürme sistemi olup kolay ve çok etkili bu sistem sayesinde alevler henüz büyümeden yangını söndürme şansına sahip olunabilinmektedir.

Dost Teknoloji Yangın ve Güvenlik Sistemlerinin müşterilerine sunduğu hizmetlerden biride yangın dolabı sistemidir. Birçok kamu hizmeti sunan birçok işletmede yar alan bu sistem maalesef günümüz binalarında kullanılmaktadır.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism