Rising Cities, Drakensang ve İkariam Oyunlarına Kayıt Ol ve eğlenceli oyunlar oyna

Çoğu kişinin hayalinde bir şehir yöneticisi olma durumu yatar ve bunu oyunlar sayesinde giderebilirler. Eğer bu durum sizler için de geçerli ise rising cities oyunu tam size göre.
Rising Cities kayıt ol adı altında yapacağınız arama ile oyunun saayfasına ulaşıp kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Şehir yöneterek liderlik ruhunu tatmak isteyenlere göre olan bir oyundur. Ya da eski zamanlarda olan olayları yaşamak, kötü güçlere karşı yapılan savaşları yöneterek yine liderlik ruhunuzu yaşamak isterseniz Drakensang kayıt ol butonuna basarak tamamen gizemli ve fantastik bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Ayrıca antik çağda kendi uygarlığınızı kurup gelişmek ve diğer uygarlıklarla savaşarak büyümek ilerlemek siterseniz ikariam kayıt ol seçeneği sizleri bekliyor.
Sizlere bahsettiğimiz bu oyunlar sayesinde zamanınızı keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Kurduğunuz stratejiler sayesinde karakterinizi güçlendirebilir ve savaşları kazanmasını sağlayabilirsiniz. Oyun oynamak küçük çocuklara mahsus birşey değildir. Gençler ve hatta yetişkin insanlar bile bu oyunları oynayarak streslerini atıp rahatlayabilirler. Drakensang, Rising cities, ikariam gibi kaliteli oyunlara ücretsiz kayıt olma imkanları sayesinde internet ortamında da kendilerine arkadaşlar bulup rakip oluşturabilirler.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism