En Özel Eğitici Oyuncaklar

Günümüzde teknolojinin gelişimi, gelir düzeyinin artması sayesinde piyasaya sürekli hayatı kolaylaştırın ürünler çıkmakta. Bu furyadan bebekler, çocuklar ve tabi anne - babalar da fayda sağlamaktadır. Eğitici oyuncaklar bebeklerinizin hayatlarını kolaylaştırır. Onların emeklemesinde, ilk adımlarını atmasında, tuvalet eğitimlerinde eğitici oyuncaklar büyük önem taşır.



Dünyanın en iyi eğitici oyuncaklarından bahsedek olursak genelde merkezi Amerika' da bulunan playskool oyuncakları ve Fisher Price oyuncakları bu kategoride başı çekmektedir.

Fisher price eğlenceli tuvalet ürünü yıllardır tüm dünyada çocukların tuvalet eğitimi kazanmasında en çok terih edilen oyuncakdır. Sevimli minik bir klozet görünümündeki Fisher price eğlenceli tuvalet üzerine oturulduğunda eğlenceli müzikler çalarak bebeğinizi tuvaleti geldiğinde klozete oturmaya teşvik eder. Kolayca temizlenebilen özel malzemeden üretilen fisher price eğlenceli tuvalet, ayak kısımlarındaki vamtuzlar sayesinde yere sıkı sıkıya yapışarak devrilmeden bebeğinizin tuvaleti yapmasını sağlar.

Fisher price markasının en önemli diğer ürünü olan Fisher price eğitici aktivite masası, üzerinde bebeklerin ilk öğrenme dönemlerinde olmazsa olmaz bilgileri öğretir. Fisher price eğitici aktivite masası özellikle bebeklerine l becerileri kazanmasında çok önemli özellikler sağlar. Üzerinde minik kitapçığı, eğlenceli müzikler çalan tuşlar ve çıngıraklar ile minik bebeğinizin hem eğlenip hem de öğrenmesi çok özel bir ürün olan Fisher Price Eğitici Aktivite masası dayanıklı malzemesi ve kaliteli işçiliği ile uzun yıllar sapa sağlam kalır.

0-3 yaş çocukların oyuncak seçiminde yaşına uygun olan oyuncak seçimi çok önemlidir. Özellikle eğitici oyunca kategorisinde bir ürün satın alırken mutlaka çocuğunuzun yaşına uygun olmasına dikkat edin.
Share it Please

2 yorum:

  1. oyuncaklar çocukların kişisel gelişimleri açısından çok önemli duyarlı olmak lazım

    YanıtlaSil
  2. Her zaman söylüyorum çocuğunuzu oyuncaklarla büyütü bilgisayarla büyütmeyin diye. Bunlar da eğitici oyuncaklarmış daha ne olsun 10 numara.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism