Mustafa Eraslan Panax


Kibarlı ürünleri tamamen doğal bitkilerden ve sadece sizlere faydası dokunacak özler kullanılarak formülize edilmiş bitkisel gıda takviyeleridir. Marka adı Kibarlı ve tamamen doğal sağlık ürünleridir.
Mustafa Eraslan tarafından birebir fabrikada kontrol edilen ve başlarından bir ekip olarak doktorların çalıştığı ve şuana kadar yaklaşık olarak 65 büyük denetimden geçen kibarlı ürünleri tamamen sorunsuz bir şekilde satışına devam edilmiştir. Yasaklandı gibi haberler tamamen asılsızdır. Yasaklanan ürünler vardır ancak bu ürünler kibarlı ürünleri değil kibarlı ürünlerinin sahtesini yapan kişilerinin ürünleri ya da bitkisel ürünlere daha hızlı yayılması için kimyasal ürün kullanan kişilerdir. Kibarlı sürekli denetlenmektedir. Her zaman denetimlerden başarı ile geçmiştir. Bu ürünler içeriğinde kimyasal madde bulunmadığından dolayı sadece tarım bakanlığı tarafından onaylanmaktadır. Bu onay kolay olmasa da yıllardır kibarlı markası altında ki Mustafa Eraslan panax onay almıştır.

Bitkisel ürünler kesinlikle içeriğinde kimyasal madde bulunmaz bu yüzden onayını Tarım Bakanlığı vermektedir ve Dr Mustafa Eraslan tarafından onaylanan ürünler sizlere gelene kadar birkaç aşamadan geçmektedir. Öncelikle ürünler tamamen tıbbi ortamlarda ve el değmeden üretilmektedir. Ürünler kutulanır kutularının her birinden 90 adet kapsül bulunmaktadır. Bu kapsüllerin her biri şifa kaynağı niteliğindedir. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken düzenli ve sabırlı bir şekilde kullanımıdır. Ürünler tamamen doğal oldukları için etkisi geç gözükür ancak kimyasal ürünler gibi vücuda kesinlikle her hangi bir zarar vermemektedir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism