Oyun indir

İnternet üzerinde yapılan aramalar bizlere insanların tercihlerinden ekonomik durumlarına kadar bir çok veriyi sunar. Aramalarda hangi kelimenin kullanıldığı ve çıkan sonuçlardan hangilerinin seçildiği bu verilerin elde edilmesinde bizlere yardımcı olur.



Geçtiğimiz günlerde yapılan araştırmalara göre internet üzerinde en çok oyun aranmış ve ‘oyun indir’ kelime grubu arama sırasında en çok kullanılan kelimeler arasında yer alıyormuş. Oyun indir sonuçlarında en popüler sitelerden biri de oyunindir.net.tr dir. Bu sitedeki popüler oyunlar arasında en çok gerilim ve savaş içeren oyunlar tercih ediliyormuş. Aramanın devamında çıkan savaş oyunları içinde bir numaralı sırada Counter Strike oyununun yer aldığı gözlemlenmiş.
counter strike indir
Araştırma verilerine göre Counter Strike indir ve mobil oyun indir kelime grupları da kullanılma oranı olarak birbirine yakın değerlere sahip oldukları ortaya çıkmış. Counter Strike indir kelime grubu ile yapılan aramaların çıkan sonuçlarında ise tahmin edildiği gibi birinci sırada Counter Strike oyununu isteyen kişiler yer alıyor. İkinci sırada ise benzer oyunların tercih edildiği gözlemlenmiş. Mobil oyun indir kelime gruplarında ise çıkan sonuçlar arasında yapılan seçimler de en çok araba yarışlarının tercih edildiği ortaya çıkıyor.

Buradan da anlaşıldığı gibi oyun tercihlerinde ki seçimler hakkında bilgilere ulaşmak için de kullanılan kelimler ve tercih edilen sonuçlar yeterli olabilmektedir. Tercih edilme oranlarının yanı sıra ortaya çıkan bir diğer sonuç da istediğimize ulaşmak için direkt olarak onları değil benzerlerini kullandığımızı gösteriyor.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism