Androidinizde Yandex Maps ile Oturduğunuz Yerden Şehri Gezin

Yandex Maps android
Yandex geçtiğimiz günlerde ilginç bir reklam tanıtımı ile ülkemizdeki arama motorları camiasına önemli bir giriş yaptı. Tabii ki bize bu eğlenceli reklamları izlemek düşüyor. Yandex Rusya da sektörünün devi olarak gösteriliyor.
Örneğin Google ülkemizde nasıl en rağbet gören arama motoru ise yandex de Rusya da en çok tercih edilen arama motoru olarak gösteriliyor. Google gibi birçok hizmet veren yandex haritaları ile de birçok kişinin ilgi odağı olmayı planlıyor. Öyleki Google'nin ülkemiz şartları altında veremediği 3D panoramik cadde ve sokak görüntülerini yandex maps ile bizlere bu imkanı sağlıyor. Google şu anda ülkemizde bu hizmeti veremiyor. Ancak yandex maps ile bu hizmetten faydalanmak mümkün.

Yandex Maps apkyandex andorid

Android telefonlarımızda da birçok harita yüklü ve bunların arasında google maps da var ama çoğu kişi bu uygulamadan memnun değil. Ancak yandex maps çıkarmış olduğu yeni apk sürümü ile android telefonlarda şimdiden yerini almaya başladı. Bilgisayar başında yada oturduğunuz yerden android telefonunuz ile bu uygulamayı açabilir, yandex’in özel araçları ile istediğiniz cadde ve sokaklarda 360 derecelik panoramik fotoğraflar ile gezebilirsiniz.
Bunun dışında Googleyi terletecek bir uygulama olan, Google'nin yurt dışındaki bazı ülkelerde verdiği ancak Türkiye de veremediği trafik kontrol sistemini yandex bizlere sunmakta. Bu sistem ile istediğiniz caddelerin trafik yoğunluklarına bakabilirsiniz. http://harita.yandex.com.tr adresinde sağdaki haritanın sağ üst köşesindeki panorama ve trafik durumu gibi butonları kullanarak bahsettiğimiz özellikleri deneyebilirsiniz.


Yandex, google play (eski adı ile android market) sitesinde bu haritanın android sürümüne uygun apk dosyasını da yayınlamış bulunmaktadır.

YANDEX MAPS ANDROİD PROGRAMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Share it Please

2 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınız gerçekten çok hoş. Teşekkürler başarılarınızın devamını dilerim. İYİ ÇALIŞMALAR.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism