Easy Battery Saver: Bataryanız Bayram Etsin!

Easy Battery Saver android
Neredeyse tüm çalışan Android kullanıcıları batarya problemi çekiyor. Bunun sebebi ise arka planda çalışan uygulamalar tabii ki. Hatta bazılarını siz açmamış olsanız bile çalışmaya devam edip bataryanızı bitiriyorlar. Bu yüzden Google Play program yöneticileri ve batarya uygulamalarıyla dolu. Ve biz de bunların hepsini denedik ve bazıları öne çıktı.

Bütün bu batarya uygulamalarının arasından en stabil ve kullanışlı olarak Easy Battery Saver ’ı gördük. Daha iyi sonuçlar için Easy Task Killer ile kullanmanızı tavsiye ederim. Bu iki uygulama Android cihazınızın batarya süresini 2 kat bazen daha da fazla arttırıyor. Easy Battery Saver nispeten yeni ancak fakat diğer Easy Dev team uygulamaları gibi muhteşem ve şimdide indirme sayısı milyonları geçti. Easy Battery Saver da 4 mod var.
Easy Battery Saver apk app  Easy Battery Saver google play store
Birincisi normal mod ve bu Android ‘inizi normal tutmaktan başka bir şey yapmıyor. İkincisi ise genel mod. Bu mod ise batarya sürenizi 1.3 kata kadar arttırıyor. Üçüncüsü ise akıllı mod bu mod ise batarya sürenizi 1.6 kata kadar arttırıyor. Dördüncü ve son mod olan süper batarya arttırıcı mod ise batarya sürenizi 1.7 kata kadar arttırıyor. Bunların dışında kendi modunuzu oluşturabilirsiniz.

Bu uygulamayla bütünleşen Easy Task Killer ise arka planda çalışan programları durdurmada size yardımcı oluyor. Bu uygulamayı sisteminizi otomatik olarak optimize etmesi, arka planda çalışanları kapatması için ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca sallama özelliği de var. Telefonu sarsınca otomatik olarak uygulamalar durduruluyor. Yani Android ’inizin az batarya süresinden bıktıysanız bu iki uygulama tam size göre…
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism