Paper Camera: Kamerayı Kullanmak Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı

Paper Camera android
A Scanner Darkly filmini izlediyseniz bu uygulamanın neler yaptığını az çok tahmin edebilirsiniz. İzlemeyenler için ise biz söyleyelim; bu uygulama normal bir görüntüyü alıp karikatürize edip size sunuyor. Bunlar sadece basit karakalem çizimine çevirmek değil gerçekten güzel karikatür efekt tipleri var.


Seçebileceğiniz iki filtreleme seçeneği var.
Bunlar; Comic Boom, Sketch Up, Acquarello, Old Printer, Neon Cola, Con Tours, Bleaching, Gotham Noir, Half Ton, Granny’s Paper, Pastel Perfect ve Andy Pop. Her biri özgün ve ilginç görüntüler sunuyor.


İstediğiniz filtreleme seçeneğini seçip görüntüyü efektler dilediğiniz gibi görüntüye yansıyor. Bu görüntüler herhangi bir sosyal medya sitesinde paylaşılabilir.
Yeni güncellemede ise uygulama fotoğraflarda olduğu gibi videolara da efektleri uygulama seçeneği veriyor. Sadece video moduna geçin ve karikatürize edilmiş videonuzu oluşturun!
Uygulama inanılmaz kolay bir kullanıma sahip ve basit bir kağıt temelli tasarımı var. 


Uygulamadaki dosya butonu sizi galeriye götürüyor ayrıca yeni güncelleme ile cihazınıza attığınız görüntülere efekt verebilirsiniz. Bilmeniz gereken küçük bir problem ise çekilen fotoğraflar biraz düşük kalitede çekiliyor. Fakat yapımcılar bunun farkında ve bir sonraki güncellemede bunu düzeltmek istiyorlar.


Aşağıda gördüğünüz video ise uygulamanın video modunda yaptığı çekimlerdir.


Uygulamanın sunduğu Andy Pop filtrelemesinden bir örnek:
Paper Camera uygulama
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism