HTC J Butterfly ( ilk 5-inç Full HD Ekranlı akıllı telefon )

HTC J Butterfly

HTC, geçtiğimiz yıllarda G1, HD2 ve Desire gibi yenilikçi modellerle hızlı bir yükselişe geçmişti. Sense arayüzü, o zaman bazı temel ihtiyaçları arayüzünde karşılayamayan Android 2.1 Eclair gibi eski sürümlere göre inanılmaz yenilikçi geliyordu.

HTC, daha sonra birbirlerine benzer pek çok modeli aynı anda piyasaya sürüp, bu modelleri güncellemeyi de başaramayınca firmanın satış oranları gerilemeye başlamıştı. HTC, uzun zamandır bu kadar iddialı bir telefon duyurusu yapmamıştı. Bugün açıklanan HTC J Butterfly, şimdilik tartışmasız dünyanın en iyi telefonu gibi gözüküyor.

HTC J Butterfly, 5 inç boyutunda Full HD Super LCD 3 ekran kullanan telefon, One X'teki Super LCD 2 ekranın kalitesini daha da yukarı seviyeye çıkartıyor.
İnç başına 440 ppi değeri sunan HTC J Butterfly, dünyanın en iyi ekranına sahip diyebiliriz. Ayrıca ekranın renk kalitesi olarak son derece iddialı olduğu da söylenenler arasında. Super LCD 3 teknolojisi, en iyi renk doğruluğunu sunuyor olabilir.

Yeni Nesil İşlemci
Qualcomm'un yeni nesil Krait mimarisini kullanan ve 28nm teknolojisiyle üretilen Snapdragon S4 PRO APQ8064 işlemcisinin güç verdiği cihaz, 1.5 GHz hızında çalışıyor.
Adreno 320 GPU'su ve 2 GB çift kanal belleğin bulunduğu telefonda, 16 GB dahili hafıza açıklandı. Ayrıca J Butterfly, arttırılabilir hafıza desteği de sunuyor. Tabi HTC'nin farklı hafıza seçenekleri sunabileceği ihtimali de bulunuyor.
HTC, One X'te kullandığı başarılı F 2.0 diyaframlı kamerayı, J Butterfly modelinde de kullanıyor. Yeni akıllı telefonda da 8 Megapiksel kamera, Full HD video kaydı ve kayıt sırasında fotoğraf çekme özelliği bulunuyor.

Hem İnce, Hem Güçlü, Hem de Su Geçirmiyor!
9.1mm kalınlığında olacak olan telefon, oldukça şık bir tasarıma sahip. Beats Audio desteğini arkasına alan cihaz, kırmızı ve siyah renk kombinasyonunu başarılı bir şekilde bizlere aktarıyor.
HTC J Butterfly, IPX5 standardını destekliyor ve suya karşı kısmi koruma sağlıyor. Artık sudan çok fazla korkmanıza gerek kalmayacak.

Bataryaya Dikkat
Telefonun belki de eleştirilebilecek tek noktası bataryası. 2020 mAh batarya, düşük gibi gelmese de 5 inç boyutunda Full HD panele çok yeterli gelmeyebilir. One X'teki şarj sorunu bu modelde de yaşanabilir.
Bluetooth 4.0, NFC, LTE, WiFi gibi kablosuz bağlantıları destekleyecek olan telefon, Aralık ayında Japonya'da satışa sunulacak. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle gelecek olan telefon, üç farklı renk seçeneğine de sahip olacak. Bu modelin global olarak satışa sunulup sunulmayacağını merakla bekliyoruz.

Kaynak: www.shiftdelete.net
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism