Sony Xperia Tablet S incelenmesi - özellikleri


Sony Xperia Tablet S özellikleri

Öncelikle tasarımına değinecek olursak, elinize aldığınızda dergi hissi veren inceliği ve yuvarlak köşeleriyle orijinal bir şekle sahip.

Parlak ve ince yapısı, 9.4 inç IPS ekranı, 1280x800 piksel ekran çözünürlüğü ve Sony'nin TruBlack paneli sayesinde daha iyi renkler, canlı görüntü ve daha koyu siyak pikseller sağlayarak iyi bir görüntü deneyimi yaşatıyor.

1.3 GHz işlemci, 1GB RAM, 16,32,64 GB dahili hafıza seçenekleri, 802.11a/b/g/n WiFi desteği, Bluetooth 3.0 ve temel sensörlere sahip. SD ve HMDI girişi ve görüntülü konuşma sağlayan 1 mega piksel ön kameraya sahiptir. Arka kamerası da 8 mega pikseldir.
Sony Xperia Tablet S özellikleri
Sony Xperia Tabletin ekranı suya dayanıklı özelliğe sahip ancak bu tam olarak bildiğimiz anlamda suya dayanıklılık değil. Örneğin ıslak ellerinizle tableti kullanabiliyorsunuz ancak suyun içine atmayı denememeniz öneriyoruz. Bu teknolojiye 'splashproof' teknolojisi deniliyor ve 'waterproof' tan biraz farklı.

3 adet USB girişi ve HDMI girişi bulunuyor. Son olarak Tablet S'in fiyatından bahsedecek olursak, 16 GB versiyonu 399.99$, 32 GB versiyonu 499$ ve 64 GB 599$ olarak sunuluyor.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism