İşte Samsung'un son Galaxy'si ( Galaxy Premier )

Galaxy Premier
Samsung firması dur durak bilmeden yeni akıllı telefonlarını arka arkaya duyuruyor. Akıllı telefon trafiğinde Galaxy Premier, şirketin son bombası olabilir.

Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 ile 2012 yılına iyi bir giriş yapmıştı. Firma daha sonra duyurduğu modeller ile de iyice uçtu. Sürekli çalıştığı piyasaya sürdüğü telefonlardan belli olan şirket üst düzey ürünlerini birbiri arkasına tanıtıyor. Geçtiğimiz günlerde haberini duyurduğumuz Galaxy S3 Mini modelinden sonra Samsung, Galaxy Premier akıllı telefonu da piyasaya sürebilir.
Galaxy Premier

Nisan ayında isim kaydı yapılan Galaxy Premier modelin bugün görüntüleri sızdırıldı ve yakında cihaz resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Akıllı telefon İ9260 kod adını taşıyor ve bu cihaz Samsung'un yeni Nexus modelinin olma ihtimalide bulunuyor. Çünkü daha önce Galaxy Nexus'un ürün numarası da i9250 olarak açıklanmıştı.

Bilgileri sızdırılan akıllı teelfonun sadece bazı özellikleri verilmiş. Bunların arasında 4.65 inçlik Super AMOLED 720p HD ekran, 1.5GHz çift çekirdekli Exynos işlemci, 8 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera, TouchWiz UX kullanıcı arayüzü ve Android 4.1 JellyBean işletim sistemi gibi bilgiler bulunuyor.

Kaynak : www.teknolojioku.com
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism