Galaxy Note 2 özellikleri - Fiyatı

Galaxy Note 2 özellikleri
Merhabalar telefon oyunları ziyaretçilerimiz, bugün sizlere En iyi Android telefonlardan biri olan Galaxy Note serisinin , Note 2 versiyonudur.

Bu sayfamızda sizlere Galaxy Note 2 ' nin özelliklerini belirteceğiz. Galaxy Note 2 almak isteyenlere , tavsiye ederiz.
Galaxy Note 2 incelemeleri

Piyasadaki en büyük ekranlı telefon şüphesiz ki Galaxy Note 2.Samsung'un geçtiğimiz günlerde çıkardığı Samsung Galaxy S 3 Mini'den sonra telefonların giderek büyümeyeceği konusunda bir ışık yakıldı diyebiliriz. Son zamanlarda çıkan telefonlar "cep" telefonu kavramını değiştirmeye başlamıştı.

Samsung Galaxy Note 2 modelinin teknik özellikleri;
  • 1.6GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Exynos işlemci
  • 5.5-inç boyutunda ekran
  • 2GB RAM
  • Android 4.1 Jelly Bean mobil işletim sistemi
  • 3,100mAh batarya gücü
Galaxy Note 2 Almanya için ön görülen fiyat Dolar olarak 800$’a, Türkiye Fiyatı ise ortalama 1460TL ediyor.


Bildiğiniz gibi büyük telefonlar "phablet" olarak da adlandırılıyor. 5.5 inçekranıyla Galaxy Note phalet ünvanını en çok hak eden telefonlardan biri. Bunların yanı sıra Galaxy Note serisinin yeni modeli yüksek performansı, pürüzsüz tasarımı ve kullanışlı kalemi S-Pen ile telefon marketine bomba gibi düşecek.
Galaxy Note 2 fiyatı













Galaxy Note ile karşılaştırıldığında Galaxy Note 2 daha pürüzsüz bir tasarıma sahip. Ayrıca Galaxy Note'un köşeleri daha yuvarlak. Galaxy Note 2 tasarım olarak genellikle Galaxy S 3'e benzetiliyor. Yeni amiral gemisi80.5 151.1 9.4 mm ve 182.5g ölçülere sahip.
Galaxy Note 2 türkiye fiyatı

Bir diğer avantajı ise Exynos işlemci 4 çekirdekli ve 1.6 GHz ile çalışıyor. 2 GB RAM ve 16, 32, 64 GB dahili hafıza seçenekleri sunuyor. Mikro SDHC kart girişi ile hafıza desteği de sağlanabiliyor. Samsung'un batarya özellikleri de oldukça etkileyici, 3100 mAh batarya ile en iyiler arasına girmeyi başarıyor ve büyük ekranın verdiği dezavantajı ortadan kaldırıyor.
Kaynak: teknolojioku.com
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism