En Güzel Oyun ve Oyunlar - oyunzor.net





Oyunzor.net adlı flash oyun sitesi 2011 sonunda açılmış harika bir oyun platformudur. Görsel açıdan ve içerik zenginliği açısından gelen ziyaretçilerini hep mutlu etmiştir. Flash oyunlar çocuklarımızın ve biz gençlerin hep eğlence kaynağı olmuştur. Aynı zamanda boş zaman öldürme gibi yararları da vardır :)

Çocuklarımız ve bizler flash oyun oynayarak çok eğleniriz, eğlenirken öğreniriz de. Oyunun ingilizce oluşu harika bir sunum hazırlar bize. Görsel şölen sayesinde kesinlikle unutmayız. Zihnimizde kalıcı olur. Oyunzor google dostu ve ebeveynlerin seveceği bir sitedir. Ebeveynler çocuklarını bu güzel sitede oyun oynatırken hiç bir kuşku olmaz içlerinde. Çünki oyunzorun oyunları tamamen aile için uygundur.

Zeka oyunları genelde 10 ilâ 25 yaş arası gençler için uygun kategoridir. Bu kategoride fark bulmacadan tutun iq testine kadar bir çok oyunumuz bulunmaktadır.Genç kızlarımızı da unutmadık tabiki, winx oyunları,kız oyunları,barbie oyunları,yemek oyunları ve giysi giydirme oyunları gibi bir çok kategoride oyunlarımız bulunmaktadır.Çocuk ve genç erkek çocukları için, futbol oyunları,savaş oyunları,boyama oyunları,motor oyunları ve macera oyunları gibi daha adı aklımıza gelmeyen bir çok oyun kategorisi mevcuttur.

Ayrıca sizlere harika bir oyun tanıtmak istiyorum. Duymayan yoktur sanırım. İsmi, Kafa Futbolu. Bu harika oyunu gerçekten bu güne kadar oynamadıysanız çok şey kaçırdınız. İngiltere ligini konu alan oyunumuz klavye tuşları ile oynanmaktadır. Bir lige giriyoruz ve maçlar yapıyoruz. 18 takım içerisinde ilk üçe hatta birinci olmaya çalışacağız. Bakalım becerebilecek misiniz?!

Oyunlar oyunzor kalitesinde olup defalarca oynamak isteyeceğinizden hiç şüphemiz yok :) Herkese iyi seyirler dileriz. İyi eğlenceler!
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism