FRİV OYUNLARI


Toplum içerisinde yanlış bir düşünce hakimdir. Bu düşünce oyunların sadece zaman geçirmek için yapılan bir aktivite olduğu ve insanlara hiçbir şey katmadıklarıdır.
Ancak friv oyunları insan hayatına bir çok katkı sağlamaktadır. Elbette bu düşünceyi eleştirebilirsiniz. Ancak bir çok oyun çeşidi insanların karakterlerine ve kişiliklerine hatta zekalarına olumlu etkiler sağlar.
Eskiden yani teknoloji bu kadar gelişmemişken insanlar basit zeka oyunları oynarlardı. Bunlardan en basiti bulmaca çözmek bile bir bedava oyun olarak gösterilebilir. Ancak günümüzde gelişen teknoloji sayesinde birden çok oyun sitesinde bulmaca ya da zeka oyunlarını oynamak çok kolay bir hal almıştır. Bu şekilde oyunlar oynayarak hem eğlenceli vakit geçirmiş hem de zekamızı geliştirme şansına sahip oluruz.
Bu oyunlara ulaşmamızın ise ücretsiz olması belki de başka bir güzelliktir. Yani kendinizi işyerinizde hayal edin. Kısa bir mola vermek istiyorsunuz. Bilgisayarınızın başına geçerek internete bağlanıp her hangi bir oyun sitesine girerek hem yorucu iş temposundan bir süre kurtulursunuz hem de eğlenceli vakit geçirme imkanına sahip olursunuz.
Bedava oyunlar bugün internet üzerinde birden çok sitede insanların hizmetine sunulmuştur. Bedava oyu oynama şansı belki de günümüzde insanlara sunulan en önemli hizmettir. Günümüzde ekonomik şartlar insanların hayatlarında önemli belirleyici koşullardan olmuştur. Böyle bir durum içinde insanlar oyunlara para harcayarak ekstra masraf yapmaktan doğal olarak kaçınırlar.
Bu şekilde oyunlar sadece yetişken için değildir. Çocuklar da zeka oyunları oynayarak kendi gelişimlerine olumlu katkı da bulunabilirler. Elbette ki böyle durumlarda anne babalara önemli görev düşmektedir. Çocukları gözetim altında tutarak onların zararlı oyunlara girmelerini engellemeleri gerekir. Ayrıca onları bu şekilde faydalı oyunlara yönlendirerek daha eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken öte yandan gelişimlerine katkıda bulunurlar.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism