En Yeni Flash Oyunlar Oyna - sevimlioyun.com



flash oyun sitemiz yaklaşık bir yıl önce açılmıştır. Her gün yepyeni flash oyunlar eklenerek siz ziyaretçilerimizi memnun etme çabasını taşıyoruz. Editörlerimiz oyunlarımızı özenle seçerek sizlerin huzuruna sunar. Tamamen özgün ve kaliteli bir oyun platformumuz vardır. Yaklaşık 40 oyun kategorimiz ve 2000'in üzerindeki oyunlarımız ile her gün dahada gelişmekteyiz. Sizlerinde desteği ile istediğimiz yere geldiğimizi düşünüyoruz. Sitemize isterseniz üye olup oynadığınız oyunlar hakkında yardım alabilir veya yorumlarda bulunabilirsiniz. Ayrıca sizlere özel sunulmuş bir kaç özellikten bahsetmek istiyorum. Üyeler arasında mesajlaşma ve arkadaş olabilme gibi modüller ile desteklenmiştir sitemiz. Bu sayede ziyaretçi kalitesi artmakta ve sağlam dostluklar kurulmakta. Her yaptığınız yoruma 2 puan, oynadığınız oyuna 10 puan ve yolladığınız arkadaşlık isteğine 5 puan verilmektedir. Bu sayede topladığınız puanlardan ay sonu süpriz hediyeler kazanabilirsiniz.
Flash oyunlar oynalarken hem eğlenir hemde vakit geçiririz. Boş vakitlerimizi gerçekten güzel değerlendiririz bu sayede. Flash oyunların kalitesi ile de orantılıdır tabiki bu. Biz bunu garanti ediyoruz. Eklediğimiz oyunlar çok kaliteli ve sizlerin beğeneceği niteliktedir. Kitlemizi artırmak amacıyla bir kaç oyun da kendimiz yaptık. Bunlardan biri  O Ses Türkiye Yapboz oyunudur. Editörlerin seçtiği oyunlar kısmından ulaşabilirsiniz bu güzel oyuna.

Sizlere bir kaç güzel oyun tanıtmak ayrıca fikir vermek istiyorum. Hadi top 3 oluşturalım. Bunlardan birincisi Topçu Kafalar Ligi oyunudur. İngiltere liginden bir takım seçerek lig maratonuna katılıyoruz. Yapacağımız 20 e yakın maçtan sonra puan değerlendirmesi yapılıp kaçıncı olduğunuz belirleniyor. Oynarken de çok zevk alacağınız bu oyunu birinci sıraya koyuyoruz. İkinci olarak Maymunları Sevindir oyunu, bu oyun gerçekten diğer oyunlardan çok farklı. Adada tek başına kalan maymunun dediklerini yaparak onu sevindireceğiz. Sevinme sonrası bölüm atlayarak ilerliyoruz. Zorlu bölümler sizleri bekliyor :) Ve son olarak üçüncü oyunumuz ise Kim 1 Milyon İster oyunu, Atv ekranlarında çıkan ve sunucusu Kenan Işık olan bu güzel programın flash oyun versiyonu. Bakalım kaç para kazanacaksınız.

Sevimli Oyun eğlendirerken öğretmeyide amaçlar. Aile babalarına ve annelerine tavsiyemiz çocuklarımızın ödevlerini yaptıktan sonra onlara bir ödül olarak flash oyun oynatmalarıdır. Bu sayede vatana ve millete hayırlı birer evlat,birey olacaklardır.İyi oyun oynamalar dileriz.


Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism