Lida Zayıflama Hapı

Yemeklerde ve çorbalarda yeşil yapraklıları, örneğin ıspanak, pazı, brokoli gibi sebzeleri kullanırken bunları doğrudan pişirmeden, tencereye en son atıp tencerenin altını kapayıp, kendi sıcaklığıyla pişmelerini sağlayın. Lida diyetleri sırasında pişirme teknikleri çok önemlidir.
Yağ ve şekerin yemeklerin lezzetine katkısı yadsınamaz. Bu iki tadın baştan çıkarıcılığının nedeni, güçlü birer enerji kaynağı olan şeker ve yağın doğada zor ya da az bulunmasıdır. Atalarımız, yağ lezzetli olmasaydı hayatlarını tehlikeye atarak fillerin peşine düşmez; balın eşsiz tadı olmasaydı sokulma pahasına arı kovanına yaklaşmazlardı.
Bugün her iki gıda maddesine kolayca ulaşabiliyor, bu tatları fabrikasyon olarak taklit edebiliyor, bunun sonucu olarak da genetik yapımıza uymayan bir biçimde ölçüsüzce tüketiyoruz.
Tencerenize bu iki beyazdan birini tuzu da katarsak üç beyaz koyduğunuzda yemeğiniz lezzet kazanır ama sağlığınızı kaybedersiniz. Burada size tariflerini verdiğimiz, çok az yağla hazırlanan, beyaz un ve şeker kullanılmayan, az tuzla pişirilmiş yemeklerimizi beğeneceğinizi umuyorum.
Neticede ben aşçı değil, doktorum, kitapta yer alan tarifleri hazırlarken de amacım size parmak yalatan lezzetler sunmak değil; sağlıklı, hazım sisteminizi rahatlatacak, kolesterol ve şekerinizi düşürecek, kilo vermenizi sağlayacak yemek tarifleri vermek.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism