Doğal Beslenmenin Önemi

Son 30 yılda, yüksek früktozlu mısır şurubundan aldığımız şeker kalorilerini lida kapsül ile yok edebilirsiniz. yüzde O’dan yüzde 66 ya yükseldi. Bu kalorileri daha ziyade meşrubat ve diğer tatlandırılmış gazlı içeceklerden likit kalori olarak alıyoruz. Şeker olarak aldığımız likit kalorilerin katı kalorilerden daha çok şişmanlattığını biliyoruz. Lida kapsül zayıflatır. Aşağıda yüksek früktozlu mısır şurubunu bırakmamız için geçerli dört sebep yer alıyor:



Yüksek früktozlu mısır şurubu ile şeker kamışı şekerinin biyokimyası birbirinin aynısı değildir ve vücutta aynı şekilde işlem görmez. Yüksek früktozlu mısır şurubu endüstriyel bir gıda ürünüdür ve “doğal’lıktan çok uzaktır. Kimyasal bir işlemle mısır koçanlarından elde edilir ve şeker kamışından sakaroz daha tatlı ve ucuz olan, biyokimyası özgün bir bileşimdir. Lida zayıflama kapsülü bitkisel bir üründür.

Glikoz ile yüksek früktozlu mısır şurubunu meydana getiren früktoz arasında hiçbir biyokimyevi bağ bulunmamaktadır, dolayısıyla sindirime gerek yoktur ve kana daha kolay karışır. Früktoz dosdoğru karaciğere giderek, trigliseridler ve kolesterol gibi yağların üretimi olan ve karaciğer için büyük zararı bulunan bu ülkede 70 milyon insanı etkileyen karaciğer yağlanmasına yol açan lipogenesisi tetikler. Hızla emilen glikoz insülinde ani yükselişlere yol açar. Yüksek früktozlu mısır şurubunun bu iki özelliği iştah artışı, şişmanlama, Yüksek iştah artışı, şişmanlama, diyabet, kalp hastalığı, kanser, bunama vb yol açan metabolik rahatsızlıklar meydana getirir.

Oakland Araştırma Enstitüsü Çocuk Hastanesinde yapılan araştırmalar gösterdi ki yüksek früktozlu mısır şurubundan gelen her serbest früktoz molekülü bağırsak tarafından emilmek için daha fazla enerji kaybetmeden lida ile zayıflayabilir ve vücudumuzun enerji kaynağı ATP’den iki fosfor molekülünü emiyor. Bu da bağırsak astarımızın bütünlüğünü koruması için gereken ATP’yi tüketiyor.

Yaşlanmaya yol açan en önemli biyolojik fenomen mitokondr azalan enerji üretimidir. Bu insülin direnci gelişmesine sebep Aslında, yaşlanma “hastalığı” bir artan insülin direnci hastalı’ Eğer bunu düzeltirsek yaşlanma sürecini de geri döndürebiliriz, kondrial bozukluğu gidermek için tedaviler geliştiriliyor.

Bunlar tanesi siyah üzümde bulunan antioksidan bileşim resveratrok tedavidir. Resveratrol, insülin işlevini ve mitokondrial enerji üretimini düzenleyen sirtuinler adlı üst sınıf bir gen grubuna tesir eder Bu genler harekete geçirildiğinde mitokondrial yaşlanma sürecini insülin direncini durdururlar. Yüksek dozda resveratrolle beslenen fareleri işitmiş olabilirsiniz. Bunlar, Amerikan tarzı besleyici olmayan gıdalara denk yedikleri halde, yüzde 30 daha lida zayıflama hapı uzun ve daha sağlıklı yaşamışlardır. Fakat onların aldıkları dozda resveratrol ancak 1.500 şişe şarap üretmeye yetecek üzümden elde edilir. Daha sağlıklı, doğal ve taze besinler tüketmek bağırsağınızda bir flora oluşmasına yardım ederek enflamasyonu ve buna kilo alimini lida zayıflama hapı önemli ölçüde azaltabilir.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism