İNTERNETTE PRENSES OYUNLARI

İnternet üzerinden oynanan birçok oyun bulunmaktadır. bu oyunların bazı çok zevkli iken bazıları bir süre oynandıktan sonra hemen sıkmaya başlar. Genel olarak bakıldığında bazen bir oyun kirliliği ortaya çıkaran internet siteleri bazen ise çok mükemmel oyunları kullanıcılarının hizmetine sunmaktadır. Burada önemli olan tercih ve isteklerdir.
Bir diğer etmen ise araba yarışı, spor oyunları, prenses oyunu, bebek bakma, motor sporları, savaş strateji ve benzeri birçok oyunun bulunduğu bu internet siteleri sayesinde insanlar çok iyi vakit geçirmektedir.
Ancak tabi ki en başta insanların tercihleri ve istekleri de bir internet oyununun oynanıp oynanmasını belirler. Bu genellikle cinsiyete yaşa ve ya o anki psikolojiye bağlıdır. Ancak internet oyun siteleri üzerinde yapılan birçok araştırmaya göre kızların internet üzerinden araba yarışı spor oyunları ve ya genel olarak savaş ve strateji oyunları gibi oyunları pe de fazla oynamadıkları görülür. Kızlar internet oyun sitelerinde genel olarak kız oyunlarını çok fazla tercih ederler. Bunun en büyük sebebi ise bu oyunların onların ilgi alanına daha fazla hitap etmesidir.
İnternet üzerinden oynanan oyunlar arasında belli oyunların yer alması ve bu oyunların kızlar tarafından tercih edilmesi için genellikle bazı kriterlerin bir araya gelmesi gerekir. Mesela bir prenses oyunları oynarken oyunun karakteri görseli ve ya içeriği kızlar için çok önemlidir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism