Beko Klimaların Tek Adresi - 444 1 494


Beko marka klimalarınızla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda yapmanız gereken tek şey bizleri aramak. Ekiplerimiz duruma bağlı olarak klimalarınızı olay yerinde ya da atölyelerimizde inceleme altına alıyor ve sorunu en kısa sürede tespit ederek sizlere gerekli bilgilendirmeyi yapıyor.
Eğer onay verirseniz servis işlemlerimiz en geç 1 gün içerisinde sonuçlandırılıyor. Yapılan müdahaleler ürünlerinizin gelecekteki sorunları için de bir çözüm niteliğinde. Kaliteli işçiliğimiz sayesinde güven veriyoruz ve yaptığımız işlemler sonrasında ürünleriniz uzun süre kaliteli olarak sizlere hizmet veriyor. Problem çok büyükse ve olay yerinde müdahale mümkünse özel araçlarımızla klimanız atölyemize alınır ve işlemler burada devam eder. Ekip ruhu anlayışı ile kısa sürede çözümler üreten çalışanlarımız sorunsuz bir şekilde Beko marka klimalarınızı sizlere en kısa sürede teslim ederler. Bakım hizmetleri için de profesyonel bir ekibe sahibiz ve özellikle mevsimsel bakımlar için çalışanlarımız sizlere en iyi hizmeti sunuyor. Klimalarınızın daha verimli ve daha tasarruflu çalışması için düzenli olarak bakım yaptırmanız şart. Bakım işlemleri için çağrı merkezlerimiz ya da internet adresimizden bizlere ulaşmanız mümkündür.

Beko marka klimalarınızın doğru ve güvenilir montajı için de Beko özel Klima Servisi olarak hizmet vermekteyiz. Klima Bakımı klimalar için çok önemlidir ve doğru yapılmadığı takdirde sorunlar sizleri bekliyor demektir. Beko özel klima servisi Beko marka klimalarınızın tüm servis işlemlerinde en uygun fiyatlarla hizmetinizdedir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism