ÇOCUKLAR İÇİN BOYA KİTAPLARI

Çocuklar için günümüzde birçok oyun aracı bulunur. Bunların bazıları gerçekten çocuklar için çok faydalıyken bazılarının ise çocukların gelişiminde hiçbir faydası yoktur. Hatta ha bazı oyunların çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerini gerilettiği de ispatlanmış bir gerçektir.
Çocuklar doğaları gereği oyunu çok fazla sevdiklerinden genellikle iyi ve kötü her oyunu oynamak isterler. Ancak aileler bu konuda çocuklara fazla da tolerans göstermemelidir. Çünkü bir çocuğun genel olarak sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesi için mutlaka iyi bir oyun seçimi yapılmalı ve örneğin pepe oyunu gibi oyunlar seçilmelidir.
Özellikle bir çocuğunda gelişiminde oyun çok önemidir. Yani aileler çocuklarına oyunu yasaklar ise ve ya oyunun hiçbir faydası olmadığını düşünüyorsa bu çok yanlış bir görüştür. Genel olarak bakıldığında aileler pek fazla çocuklarını oyun konusunda engellemeseler de bazı oyunları engellemeleri ve ya çocuklarını yönlendirmeleri şarttır. Çünkü çocuklar yanlış oyunları seçebilirler. Burada yapılacak en mantıklı iş pepe gibi iyi bir çizgi film karakterini kullanmaktır.
Çocukların gelişimde ciddi faydası olan pepe çocuklara öğrenme ve doğru oyunlar seçmeyi de öğretir. Bu özelliği ile aileleri de çok rahatlatır. Özellikle pepe yapbozlarının çizgi filmde çok önerilmesi ve çocuklar için yapbozlarında çok faydalı olması bu konuda ailelerin elini rahatlatır. Bu yüzden aileler çocuklarına bu oyun ve yapbozlardan da mutlaka almalılar.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism