Penaltı oyunu oynayın.


Yepyeni bir penaltı çekme oyunu ile karşınızdayız. Oyunumuza Avrupa penaltı şampiyonası desek pekte yanılmayız sanırım. Oyun güzel bir müzik ile karşılıyor bizi. Play butonuna bastıktan sonra karşımıza seçmemiz için takımlar ve takımların içinde bulunduğu gruplar geliyor.
Her grupta 4 ayrı takım var penaltı mücadelesinde yarışmak için. Takımımızı seçip ekranımızın altında bulunan ‘Select’ butonuna basarak devam ediyoruz. Gelen ekranda puan durumu ve sıralaması var. ‘Continue’ butonuna basarak oyuna başlıyoruz. Yeşil saha, penaltıyı atması için oyuncumuz ve tam karşısında kurtarış yapması için kaleci duruyor. Ekranın sağ alt tarafında bulunan gösterge ile topu hangi yükseklikten kaleye göndereceğimizi seçiyoruz. Çok yüksekten atarsak dışarıya gidebilir iken alttan atılan vuruşlarda ise kalecinin tutma şansı artıyor. İstediğimiz açıyı ayarladıktan sonra kalenin neresine atacağımızı seçmemiz için bir bölme geliyor. Çok köşeler kalecinin yakalayamayacağı bölgeler olmasına rağmen direğe çarpma olasılığı bulunuyor.Önümüzdeki*penaltı çekme oyununda ortalar ise kalecinin hâkimiyet bölgesinde olduğu için penaltıyı kaçırma olasılığımız var. İstediğimiz bölgeyi seçtikten sonra ise son olarak topa vuracağımız şut gücünü ayarlamamız gerekiyor. Topa yüksek hızda vurursak kaleci tutamaz ancak seçtiğimiz bölgeye gitmez tam olarak. Yavaş vuruşlarda ise top istediğimiz yükseklikte istediğimiz bölgeye gider ancak kalecinin kurtarma olasılığı olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Bu penaltı çekme oyunumuz da sadece atış yapmak değil, rakibin toplarını çıkarmak için kalecilik görevi de bizim omuzlarımıza yüklenmiş durumda. Rakip takıp atışı yapacağı zaman fare ile tahmin ettiğimiz bölgeye tıklıyoruz ve kalecimiz atlıyor. Unutmayınız ki geç bir atlayış golü kalemizde görmemize sebep olabilir.
Gruptan sadece lider takım çıkıyor, diğer gruplardan çıkan liderle yarıfinal maçına çıkabilir ve yendiğiniz takdirde final karşılaşmasını oynayabilirsiniz. Rakibinizi yenmeniz durumunda ise şampiyon olur ve kupayı müzenize koyabilirsiniz.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism