Android telefonlar ve android market


Birkaç sene öncesine kadar kimsenin haberdar olmadığı, sessiz ve derinden gelen ve kısa sürede dünyadaki pazar payını liderliğe taşıyan Android, Google'ın tescilli bir markası. Arkasında Google olan android işletim sistemi çok yakında Iphone ve Blackberry'i de piyasadan silecek gibi gözüküyor zira son bir senede pazar payını %750 artırmış durumda.
Android market denilen araçtan birçok uygulama ücretli veya ücretsiz olarak indirilebiliyor. Android markette oyunlar, müzikler de var. Bir nevi Iphone'daki AppStore'un android işletim sistemindeki hali diyebiliriz. Türkiye'de en çok satılan android telefonlar Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Htc Desire HD, Htc Desire S ve Motorola Xoom. Android tabletler de yüksek satış hacmine sahip. Örneğin Htc Flyer, Samsung Galaxy Tab kısa süre içinde onbinlerce insana satıldı, sadece Türkiye'de. Bu bilgiler doğrultusunda önümüzdeki senelerde android işletim sisteminin hem ülkemizde hem de dünyada çok daha popüler ve baskın bir hale geleceğini söylersek yanlış olmaz. Bizim sizlere önerimiz android telefon seçiminde Htc'den şaşmamanız. Samsung'un birçok modelinin dizaynı birbiriyle aynı, siyah, düz bir tasarımı var ve hiçbir özelliği yok. Belki donanım ve yazılım olarak Htc ile aynı düzeyde, belki de daha iyi ancak tasarım konusunda sınıfta kaldığını söyleyebiliriz. Htc ise son zamanlarda çıkardığı yeni modellerle yeni bir hayran kitlesi yakaladı. Özellikle Htc Desire S çok güzel bir tasarıma sahip. Android uygulamalar ile ilgili ayrıntılı bilgi ve en çok indirilen, en beğenilen ve en popüler uygulamalar için sizlere http://www.android-turkey.com sitesini öneriyoruz. Bu sitede android işletim sistemine dair birçok bilgiyi bir arada bulabilirsiniz.

Bu arada ziyaretçiler tarafından çok ilgi gören bir de pc speed up aktivasyonu olayı var. Pc speed up aktivasyon kodu ile ilgili en son haberleri yine bu siteden takip edebilirsiniz. Herkese bol androidli günler dileriz.
Share it Please

1 yorum:

  1. benimde kullandığım bir uygulama, her android kullanıcısının işine yarıyor, teşekkürler

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism