Android Uygulamaları ve Oyunları

Android

Google tarafından 2007 yılında kurulan Android işletim sistemi, kurulduğu günden bu yana en hızlı gelişen mobil işletim sistemi olmayı başarmış ve şuanda dünya genelinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi olma hedefine ulaşmıştır. Bu başarının gerçekleşmesindeki en büyük etken tabi ki; Android işletim sisteminin açık kaynak kodlu olması ve Samsung, HTC, Sony, LG, Asus gibi güçlü üreticiler tarafından desteklenmesidir.

Android uygulamaları ve Android oyunları ile ilgili güncel haberleri, en son çıkan Android tablet ve telefonları, Android cihaz incelemelerini ve Android uygulama geliştirme ile ilgili tüm bilgileri www.androidhaber.org sitemizden takip edebilirsiniz.

Bizimde her gün android market'ten tanıttığımız oyunlar android markette çığır açtı ve her gün yüzlerce oyun ve uygulama yüklenmekte ..

Dünya genelindeki Android cihazların sayısı 130 milyonu geçmişken, Android Market'teki Android uygulama ve oyunlarının sayısı ise 400,000'i aşmışken; siz de Android ile ilgili güncellemeleri takip etmek için bizden ayrılmayın...
Share it Please

1 yorum:

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism