Cep Telefonlarının Zararları ve Yararları

cep telefonu
Bugünkü makalemizin konusu : Cep telefonunun ne gibi yararları ve zararları vardır ..


Teknoloji çağının en tartışmalı iletişim araçlarından biri olan cep telefonu haberleri hemen her gün karşımıza çıkmaktadır. Kimilerine göre yararlarının zararlarından fazla olduğu söylense de tam aksini iddia edenlerin sayısı da azımsanacak durumda değildir. Cep telefonunun işlevsel açıdan oldukça gelişmiş durumda olması insanların iletişim veya diğer durumlar için bu araçları daimi kullanmalarını gerekmektedir. Son dönemlerde çıkan cep telefonları ile sadece iletişim kurmakla kalmaz aynı zamanda kaliteli filmler izleyebilir, müzikler dinleyebilir, cep telefonu oyunları oynayabilirsiniz.

Bu özellikleri ile oldukça ilgi çekici bir özellik kazanan cep telefonları, bugün insanların vazgeçilmezleri olmuştur. Sağladığı yararlar dışında çeşitli zararlarının da olduğu bilimsel araştırmalarca kanıtlanmış durumdadır. Her ne kadar önüne tam anlamıyla geçilemese de android uygulama destekleyen cep telefonları ile insanların aldığı zararlar mümkün olduğunca alt düzeylere indirgenmeye çalışılmıştır.

İlgili Aramalar: cep telefonu,cep telefonu haberleri,cep telefonu yararları,cep telefonu zararları,
Share it Please

1 yorum:

  1. Cep telefonunun zararlarından 2004 öncesinde söz etmek mümkün değildi. Çünkü cep telefonunun bizim sağlığımızı etkileyeceği kadar konuşmamız mümkün değildi. İnanılmaz faturalar geliyordu.
    Çok iyi hatırlıyorum. Kontorlü hattan başka bir hattı arayınca dakikada 12 kontür gidiyordu.
    Sonra Telsim cep öğrenci kampanyası ile ortalığı dağıttı. 5 dakikası 1 kontür olaynı icat etti. Sonra onu diğer operatörler takio etti. Saatlerce telefon ile konuşmalar başladı. Ceptelefonlarının zararı da başlamış oldu.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism