FORMA

Formalar günümüzde kullanım alanları çok fazladır. Fakat forma’ların yıkandıktan sonra çekmesi, renk atması, solması gibi sorunların çıkmaması için formaların çok iyi seçilmesi gerekir. Formaların imalatında kullanılan kaliteli mallar sayesinde ürünlerimizde renk solması, renk akması veya çekme gibi sorunlar olmaz. Kumaşların kaliteli olması açısında bu durum hem tüketicilerin hem de üreticilerin yüzünü güldürmektedir.
Futbolcuların formalarında dokumalı yapısı ona daha ince bir görüntü kazandırırken, öte yandan yüzde on daha esnek bir yapı veriyor. Ayrıca vücudun doğal hatlarını vurgulayan yeni dinamik kavrayışı maksimum hava dolaşımı ve hareket sunuyor. Formanın her iki yanında uzanan ve şortlarda bel kısmının altında bulunan yeni havalandırma bölgeleri ise kumaştan içeri giren havayı ciddi derecede arttırarak futbolcuların daha serin hissetmesine olanak sağlıyor. Şortlarda ise bel kısmının altında, omurganın alt kısmının yakınında ek bir havalandırma bölgesi bulunur.
Uzun süren araştırma ve tasarım çalışmaları sonucunda üretilen formada önceki formalarda kullanılan teknolojik özellikler daha da geliştirilerek uygulandı. Yeni formanın öncekilerden en büyük farkı ise geri dönüşüm özelliğinin bulunması.  Forma Sipariş , Takım Formaları
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism