UKASH KART 3

Smart Voucher Ltd. Tarafından piyasaya çıkarılmış bulunan Ukash bütün dünyada 12000 den çok alışveriş sitesinde ve ödeme noktalarında geçebilen bir kart olması sebebi ile kullanılması inanılmaz yayılmıştır.
Ukash kart ile birlikte tüketiciler internet sitelerinde alışveriş yapabilirken şahsi bilgilerini vermeden güvenli bir durumunda alışveriş yapabilme olanağını elde edebilmiş duruma geliyor. Böylelikle ukash kart sayesinde kişiler alışverişlerini hiç bir tereddüt ve endişe yaşatmadan gönül rahatlığıyla yapabilmektedir. İnternet aracılığıyla alışveris yapmaya çalışmak gitgide yaygınlaşmış olan bir durum. Nerdeyse artık çoğu kişi evlerinden dışarı çıkmadan internette olan alışveriş sitelerinden ihtiyaç duyabileceği herşeye sahip olma olanağına sahiptir. Fakat her ne derece internet sitelerinden alışveriş yapabilmek yaygınlaşsa da her defasında kredi kartımızın numarasını o satın alma butonuna girerken endişe ederiz. Alışveriş yaptığımız site ne derece güvenilir olursa olsun bu tedirginliği aklımızdan atmamız zordur. Ki bunun yanında güvenliği olmayan adresler de vardır ve fazlasıyla insan bu siteler tarafından mağdur edilmiş ve çok paralarını kaybetmiştirler. Bu sorunlara çözüm olarak merkezi İngiltere olan Ukash kart üretilmişdir. Ukash kart internet üzerinden alışveriş yapabilmeyi başaran ön ödemeli bir karttır. Ön ödeme derken yani, ukash kart içine bir az nakit yükleniyor ve sizler bu miktar kadar alışveriş yapabilme olanağınız oluyor. Bunun yanısıra ukash ile cep telefonunuza kontör yükleme imkanınız oluyor ya da bu tarz kredili işlemleri de yapma fırsatını yakalıyorsunuz.

Ukash kart yeniliği ile birlikte artık internetten alışveriş eskisine göre oldukça güvenli. Bütün dünyada 12.000'den çok web sitesinde ve bununla birlikte tüm ödeme noktalarında geçen Ukash kart ile hızlı ve güvenli alışverişin tadına varın. Ukash nedir sorusuna en iyi cevabı güvenliğin yanında Ukash destek merkezi ile daima cüzdanınız emniyette diyerek vermekte olan bu sistemde Ukash kredi kartı gibi olup bütün kullanımlarda sizlerde yeni bir pin kodu elde edip paranızın güvenliğini maksimum noktaya ulaştırmayı başarabilen bir sistemdir cevabı verilebilir. Son derece kolay bir şekilde ukash bozdurabilme ve alabilme işlemlerini yapabilir, istemiş olduğunuz zaman sahip bulunduğunuz ukash sepetinde olan miktarınızı zaman kaybetmeden yeniden nakite çevirmeniz mümkündür. Tek kullanılabilirlik ukash satın alma işlemleriyle düşündüğünüz miktarda Ukash satın alabilmeniz mümkün ve acele ederek alışverişe hızlı bir biçimde başlayabilirsiniz. Ukash sayesinde artık bütün kimlik bilginiz güven altında ve alışveriş yaptığınız esnada internetteki dolandırıcılara karşı sıkıntınız kalmıyor.
Share it Please

1 yorum:

  1. Bu güzel bilgiler için teşekkürler. Sayenizde ukash karttan haberdar olduk kullanmak isterim bu kartı sağolun.

    YanıtlaSil

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism