SEO

Türkiye’de de hızla artan internet kulanım oranı ile beraber artık reklamların yapılma sahası televizyonlar, billboardlardan, gazetelerden ve radyolardan sonra internete taşınmış durumdadır.
İnternetten ürün tanıtmak ve aynı zamanda reklamını yapmak diğer yöntemlere göre hem daha ucuz hem de daha kalıcı bir yöntemdir.
İnternette bu sektörün ortaya çıkması ile beraber bir çok firma da üremiştir. SEO konusundaki referansları ile birbirleriyle kıyasıya bir rekabet içerisinde olan firmalar değerli kelimelerde Google gibi arama motorlarında üst sıralarda olmak için uğraşıyorlar.

Çok başarılı SEO firmaları olduğu gibi insanları kandırıp paralarını alıp doğru dürüst iş yapmadan bırakan sözde SEO firmaları da mevcuttur. Yanlış bir SEO firmasının furyasına kapılmamak için SEO firması bulup iş verecekler ince eleyip sık dokumalıdırlar. Firmanın bulunduğu yer daha önceden yaptığı işler siteleri nasıl yükselttikleri gibi bilgiler oldukça önemlidir. Çünkü bazı firmalar veya şahıslar siteleri kısa sürede şişirerek aramalarda üst sıraya getirmeye başarmaktadırlar. Fakat bu başarı uzun sürmemekte ve hızlı yükselişin düşüşü de sert olmaktadır. Bu sebeple bir SEO firmasının verilen bir site ile en az 6 ay boyunca ilgilenmesi gerekmektedir. İlk zamanlarda sitedeki hataları giderir site biraz güçlenince SEO çalışmalarına başlar site artık iyice yükselmişken bu seferde düşmemesi ve yerini sabitlemesi için çalışmalar yapılır.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism