UKASH KART 2

Teknolojinin ilerlemesiyle internet üzerinden yapılan alışverişler gittikçe ilerlemeye başladı. Bu nedenden dolayı insanlar online alışveriş yaparken güvenli olup olmadığı düşünürler. Tüm dünya’da 13 bin ve üzeri noktada alışveriş yapabileceğimiz yerler vardır.
Evden çıkmadan internet üzerinden istediğiniz gün ve saatte online alışveriş yapabilirsiniz.
Günümüzde kredi kartlarının çıkmasıyla dolandırıcıların önü açılmıştır. Bu nedenden dolayı kimse kredi kartının numarasını vermek istemez. Bu olayın önüne geçilmesi için ukash kart üretilmiştir.
internet üzerinden alışveriş yapabileceğiniz bir karttır.19 haneli numaradan oluşmaktadır. Ukash kartın içine istediğiniz miktarda para yatırabilir bunu harcayabilirsiniz. İstediğiniz zaman ukash kart içindeki parayı nakite çevirebilirsiniz.
İstediğiniz satış noktasında ve bütün ödeme noktalarında geçerli olan ukash kart sayesinde kredi kartı bilgileriniz için endişelenmenize gerek kalmayacak. Yalnız bir kullanılabilirlik ukash satın alma rahatlığıyla yapmak istediğiniz alışveriş miktarı kadar bir oranı alabilir, sadece bu rakamlarda bir alışverişi güvenli bir şekilde yapabilme imkanımız vardır.
Kartlar farklı tutarlarda bulunmaktadır, aynen telefon kontorleri gibi.Ödeme tutarınıza en uygun Ukashcard ile ödeme yapmanız mümkün olacaktır. 10 Eur, 25 Eur, 50 Eur, 100 Eur en yaygın kullanılan UkashCartlar arasında gelmektedir.
Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism