ÖZEL DERS

Özel ders, branşında uzman bir eğitici ile öğrencinin birebir çalışmasıdır. Eğitimcinin, öğrencisine odaklanabilesinin, öğrencinin hangi konularda eksik olduğunu göresinin ve öğrencinin hangi tür konuları anlamakta zorlandığını anlayabilesinin en kolay olduğu çalışma türü olduğundan en faydalı ve en verimli çalışa şeklidir. İhtiyaç duyulan her konuda özel ders verilebilir/alınabilir.
Özel dersin birçok amacı olabilir. Yaygın olarak, girilecek bir sınavdan yüksek puan almak için özel ders alınır. Ülke ve çağın şartlarında öğrencinin hayatı sınav olduğu için bu ihtiyaçla sık sık karşılaşılır. Öss, Sbs, Kpss, bütünleme sınavları, not yükseltme sınavları... bu liste bitmez. Bu sınavların bir çoğunun ölçme ve değerlendirmesi rekabet mantığı ile yapıldığı için özel ders almak, bir öğrenci için ciddi bir avantaj haline gelmektedir.
Özel ders, öğrencilere hatalarını fark etmelerinde ve düzeltmelerinde, temel kavramları belirlemelerinde, çalışma disiplinini… Güçlendirmelerinde yardım eder. Bire bir öğrenme, öğrenciye özgü gelişme ve zorluklar üzerinde yoğunlaşır. Öğretmen, Öğrenci Başarı Planını bir rehber olarak kullanarak bütün seansları öğrencinin mevcut ihtiyaçlarına uyarlayabilir. İstanbul Özel Ders - Ankara Özel Ders
Özel ders sizinle öğretmeniniz arasında birebir bilgi alışverişidir. Birebir olması; özel dersin dershanelerdeki ve okullardaki derslerden farklı kılan en büyük özelliktir. Çünkü birebir ders anlatımı esnasında öğrenci ve öğretmen arasındaki iletişim en hat safhada olduğu için; öğrenci anlatılan konuyu en verimli şekilde öğrenmiş olur. Dershanede ya da okulda ders anlatılırken aklınıza takılan, konu ile ilgili bir soruyu öğretmeninize sorma fırsatı bulamayabilirsiniz ama özel ders aldığınız öğretmeninize her an sorunuzu yöneltebilirsiniz. Yanlışlar anında düzeltileri ve eski konular hakkında hatırlatmalar yapılabilir. Özel ders sayesinde birçok konuyu çok kısa bir zaman zarfında bitirebilirsiniz. Zaman en verimli şekilde değerlendirilir. Derslerden kaytarma ortadan kalkar ve etkin öğrenme gerçekleşir.

Share it Please

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Telefon oyunları - Cep telefonu oyunları - Android oyunları. Designed by Templateism